Відмовлено Андрій Майоров // безпідставнення викрадення працівника НПУ м.Києва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Топорец

Ту ту ту-ту ту ту
Реєстрування
6 Вер 2024
Дописи
131
Реакції
58
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Майоров
  2. Особистий нікнейм: Денис Топорец 20223, Нікнейм гравця який зробив фрапс та попросив за нього подати скаргу оскільки він не може- Дмитро Дайшенко
  3. Суть скарги: Приїхав на патруль ВЧ, но вранці бачив людину котра 2 рази шаталась, но співробтник вліз в розмову та я не знайшов ту людину, потім вже в 5 годині вечора приїхав на ЗСУ на патруль, та побачив цю людину під жетоном, потім з МОЗ пішли перевіряти людину на алк.спянні через РП , представився співробітнку ЗСУ , та запитав потрібно лі моє посвідчення, він сказав ні, потім перевірили людину вона була в акл.спяніні , підїхало СБУ на ОТЗ без тонировки , прийшли та сказали що це безпідставно так відгрувати ( 2 рази підряд показала що людина в алк.спяніні) Потім Генерал СБУ К взяв алотестер в МОЗ , та в одній відгровці зробив два , тобто що передав алкотестер мені, но це було в 1 відігровці тобто я би так не змін бистро відписати, но працівнику ЗСУ я передав алкотестер в руки і він сам його тримав, тобто СБУ могло зробити так щоб алкотестер показав що я пьяний, а працівник ЗСУ робив усе в своїх руках, потім людина покликала адміна , що не є рп персонажем, потім взяли і сказали пройдемо , я пройшов но в авто не сів і сказав що сідати не буду, но Генерал СБУ К сам взяв мене в кайдани зі своїмі працівниками( Примітка: я був по формі) надягнули на мене мішок, відібрали боді камеру , та особисті речі, також Генерал СБУ К навіть не показав своє посвідчення, тим самим я навіть не знав що це за людина, потім в Харькові в мене стався виліт, що на фрапсі бачно. ( Текст писав не я, а Дмитро Дайшенко!)
Тайм коди! 1:45 Почав спілкування з МОЗ 5:04 При Полковнику ЗСУ сказав що буду перевіряти 09:06 Почали перевірку 12:14 Показало що людина пьяна 12:50 Підйшло СБУ не показав посвідчення 18:45 Почали мою перевірку 19:53 Та сама невірна відгровка 21:28 Втручання адміна в рп процес 24:11 Співробітник СБУ націлився на Полковника ЗСУ без причини 24:21 Саме викрадення 26:59 Виліт з гри
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  2. Дата походження: 12.02.2025

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Скарга написана від третього лиця

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі