Зачинено Андрій Мандарінов / Порушення правил лідерів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
15
Реакції
25
Бали
23
1. Нікнейм лідера / заступника: Андрій Мандарінов
2. Особистий нікнейм: Лейс Родаріо
3. Суть скарги: проводили перевірку особового складу СБУ м.Дніпро, як вони будуть себе поводити в нестандартній ситуації. Неочікувано з'явився лідер і затримав ( з цим згоден ), але потім ладер почав порушувати правила і статут, яким сам же написав. 1. ( 1:37 - 2:00 Порушення ПДР) - лідер порушував ПДР. 2. (2:42 - 2:48 ОСК) з самого початку затриманння він мене обзивав але робив це у оффтоп, а з моменту, тайм код якого вказаний раніше, почав це робити без оффтоп. 3. (1:00 - 3:56 Не зачитав міранду) з самого початку затримання мені не зачитали міранду. 4. (3:27 - 3:32 Видав статті 3.5,3.6 без причини) видав статті 3.5,3.6 для збільшененя сроку сидіння в КПЗ, це можна вважати особистою неприязню і повним порушенням правил + він мені сказав "Посидиш трохи подумаєш" (2:53 - 2:57),що є прямим доказом, що він це зробив навмисно. Мені була видана стаття 3.6 (Використання/зберігання наркотиків), я вважаю це повною безглуздістю, оскільки не проводилися ніякі обшуки і перевірки на стан наркотичного сп'яніння. Також, мені була видана стаття 3.5 (Спроба дати хабар посадовій особі), на протязі всього часу з моменту затримання і до моменту доставки мене до КПЗ, я не пропонував хабару нікому.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Тут
5. Дата походження: 05.04.23

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю шановний гравець!
Лідер вже знятий з посади пів години тому, тому ця скарга не є актуальною.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі