Розглянуто Андрій Медвідь // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Простий

Ст.Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
186
Реакції
125
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Влад Простий
  3. Суть скарги: Некомпетентність лідера ДКВС, заявка на 11 ранг на мою думку розглянута не вірно. Людина в заявці допустилася дуже багато орфографічних помилок, що можна вважати п.п.л. 8.3. Чому заявки можуть не закриватись по 2 тижні, через недостатній вік. На мою думку краще дати виключення людині, яка знає правила та розуміє відповідальність наприклад в 13. А не чекати поки знайдеться хоть якась людина, яка підходить по віку! Також є питання до слідкуючих які розглядали заявки
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 08.02.2024

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,252
Бали
253
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Влад Простий
  3. Суть скарги: Некомпетентність лідера ДКВС, заявка на 11 ранг на мою думку розглянута не вірно. Людина в заявці допустилася дуже багато орфографічних помилок, що можна вважати п.п.л. 8.3. Чому заявки можуть не закриватись по 2 тижні, через недостатній вік. На мою думку краще дати виключення людині, яка знає правила та розуміє відповідальність наприклад в 13. А не чекати поки знайдеться хоть якась людина, яка підходить по віку! Також є питання до слідкуючих які розглядали заявки
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 08.02.2024
Вітаю я Генерал ДКВС -Андрій Медвідь
На мою думку немає різниці як людина пише,читає .Мені головне що вона має бажання працювати та розвивати фракцію,також Сава Ткач пройшов обзвон чудово,це моя думка! Очікуємо відповідь від адміністрації

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Під час обзвону кандидатів, даний гравець виявився найкращим серед усіх претендентів.
Щодо питання орфографії, я повідомлю про це лідера. Він проведе бесіду зі своїм заступником, щоб вирішити цю ситуацію.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі