Відмовлено Андрій Медвідь блат НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Фома

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
392
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Алекс Фома
  3. Суть скарги:
    Даний адміністратор відмовив мені в скарзі, хоча я вважаю, що відеофіксація ведеться в цілях засвідчення правопорушення зі сторони гравців, а також вважається не доцільним використовувати відеодоказ як частину РП процесу, для забеспечення безпеки в самі грі.
    Вважаю розгляд данного адміністратора некорректним та розглянути мою скаргу на данних працівників не збоку РП відеодоказу, а збоку самої гри та порушень серверу та форуму, благаю повернути мені водійське посвідчення яке я вважаю було забране з правопорушенням, та моральну підтримку в вигляді вибачень тому, що зі збоку самих працівників та адміністратора наголошу (слідкуючого за фракцією НПУ), віє блатом.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    - Скарга на працівників НПУ
    - Відповідь данного адміністратора
  5. Дата походження: 29.07.2025

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,097
Реакції
516
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Співробітники НПУ, які Вас затримали, являються офіційними Bad Cop'ами та діяли згідно правил [Тиць].
Спираючись на Ваше ж відео у Вас були відібрані та приведені в несправність всі звуко та відеозаписуючі пристрої, через що, з точки зору РП у Вас цього відеозапису не існує.
Порушень з боку працівників НПУ та Адміністратора, який перевіряв скаргу, не виявлено
З повагою, Головний Слідкуючий за Державними організаціями
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі