Розглянуто Андрій Мората 6325 , Вова Коуч 17877 // DM + Неадекватні висловлювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Фельдшер

Перший ворог людини - вона сама
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Андрій Мората 6325 , Вова Коуч 17877
2. Особистий нікнейм: Томас Фельдшер
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ніяк ні
5. Суть скарги: Я знаходився у поліцейському відділку після чого громадянин вистрілив у ньому я запросив у нього ліцензію він мені пред'явив після чого я його попередив щоб такого більш не було громадянин почав спікуватись нецензурною лайкою а після чого розстріляв мене разом з громадянином Андрій Мората
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 25.10.2023
Тайм коди: 4:01 - початок нецензурної лексики
4:21 - видно як громадянин Андрій Мората відбігає на відстань до дерев де почне стріляти по мені
4:25 - початок стрільби по мені з обох сторін (Вова Коуч , Андрій Мората)

Вова Коуч

01 Центральна Україна
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
272
Реакції
239
Бали
63
Ну так а я тут якім боком? де тут видно шо я тебе вбив це раз! 2 я просто собі побіг далі) хто там по тобі стріляв і вбив тебе я хз))

Вова Коуч

01 Центральна Україна
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
272
Реакції
239
Бали
63
Так же само Андрій Мората тут причому? для чого вводити адміністрацію в оману??

Томас Фельдшер

Перший ворог людини - вона сама
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48
Ну так а я тут якім боком? де тут видно шо я тебе вбив це раз! 2 я просто собі побіг далі) хто там по тобі стріляв і вбив тебе я хз))
Бажаю Здоров'я!
На фрапсі видно як ви продовжили розмовляти нецензурною лайкою і ось за це я хотів вас заарештувати (стаття 1.2 порушення правоопорядку) але після того як я пробіг за вами декілька метрів я зупинився і пішов у сторону дверей ГУНП Х а ви почали стріляти.
Також громадянин "Андрій Мората" 4:21 - видно як громадянин Андрій Мората відбігає на відстань до дерев де почне стріляти по мені
Тому що не було нікого окрім нього і до цього на фрапсі видно як людина "Андрій Мората" відбігала коли ми розмовляли з вами.

Вова Коуч

01 Центральна Україна
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
272
Реакції
239
Бали
63
Нічого не понятно но дуже цікаво

Останнє редагування:

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю.

Гравець
Вова Коуч (17877) отримає покарання у вигляді 240 хвилин деморгану за DM in GZ та мут на 120 хвилин за неадекватні висловлювання та MG.
Гравець
Андрій Мората (6325) отримає покарання у вигляді 240 хвилин деморгану за DM in GZ.

Клан Kozyrnuy отримує догану.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі