Розглянуто Андрій Нещадим//NonRP//Незнання правил//На розгляд для ГС Держ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Авторітетов

I am always come back
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
226
Реакції
243
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Нещадим
  2. Особистий нікнейм: Дайсуке Наротан
  3. Суть скарги:Приїхав на ВЧ,побачив що є лікарі та підійшов щоб мене вилікували так як в мене була хвороба,лікарі вирішили включити мороз так як були зайняті своїми справами...
    Далі до мене підходить заступник лідера ЗСУ та каже:
    -Шановна,територію покидаємо
    я кажу що попросив лікаря мене вилікувати,на це він сказав наступне:
    -Лікар зайняти,берете їдете в МОЗ у відділення,я попереджень більш не буду...(На той час коли він дав лише одне і навіть не наголосив що дає попередження тобто все що я почув це Території покидаєм...)
    Далі я підійшов ще раз поцікавись чому там стоїть людина і до неї ніяких притензій немає,підходить Андрій та починає мене заковувати(Наголошую було тільки одне НЕДОпопередження)

Примітка:У разі проникнення невідомої особи на Червону зону, вона повинна покинути її протягом 10-15 секунд, у разі якщо громадянин її не покидає, бієць ЗСУ повинен дати 3 попередження і після чого він має право її знешкодити. Якщо громадянин має зброю, йому дається 1 попередження.(поза межами паркану також є червона зона а саме 10 метрів від паркану)
    Далі заводить мене на територію ВЧ,та веде до парковки без віддігровки заджає в авто та везе до ГУ СБУ м.Дніпра,щось там в нього не вийшо привіз до НПУ Д та так само без віддігровки випхав з авто!!!

Даний заступник мене дуже сильно обурив своїм незнанням правил,прошу його покарати а семе видати ДОГАНУ!
    4.Докази (Відео/Скріншот):
    Прикріпляю ТАЙМ-КОДИ!!!

2:37 Покидаємо Територію
    5:00 Заковує у кайданки
    6:00 Запхав у авто без віддігровки
    9:01 Каже що вистачить і одного попередження
    3:40 Витягає з авто без віддігровки
    Примітка:ВСІ ПОСИЛАННЯ НА ТАЙМ-КОДИ працюють❤️💎
    5.Дата: 27.04.2023

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
670
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:
З Заступником лідера буде проведена бесіда, та буде видано покарання у вигляді Догани!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі