Дмитро Авторітетов
I am always come back
- Реєстрування
- 20 Тра 2023
- Дописи
- 226
- Реакції
- 243
- Бали
- 108
- Нікнейм лідера/заступника: Андрій Нещадим
- Особистий нікнейм: Дайсуке Наротан
- Суть скарги:Приїхав на ВЧ,побачив що є лікарі та підійшов щоб мене вилікували так як в мене була хвороба,лікарі вирішили включити мороз так як були зайняті своїми справами...
Далі до мене підходить заступник лідера ЗСУ та каже:
-Шановна,територію покидаємо
я кажу що попросив лікаря мене вилікувати,на це він сказав наступне:
-Лікар зайняти,берете їдете в МОЗ у відділення,я попереджень більш не буду...(На той час коли він дав лише одне і навіть не наголосив що дає попередження тобто все що я почув це Території покидаєм...)
Далі я підійшов ще раз поцікавись чому там стоїть людина і до неї ніяких притензій немає,підходить Андрій та починає мене заковувати(Наголошую було тільки одне НЕДОпопередження)
Примітка:У разі проникнення невідомої особи на Червону зону, вона повинна покинути її протягом 10-15 секунд, у разі якщо громадянин її не покидає, бієць ЗСУ повинен дати 3 попередження і після чого він має право її знешкодити. Якщо громадянин має зброю, йому дається 1 попередження.(поза межами паркану також є червона зона а саме 10 метрів від паркану)
Далі заводить мене на територію ВЧ,та веде до парковки без віддігровки заджає в авто та везе до ГУ СБУ м.Дніпра,щось там в нього не вийшо привіз до НПУ Д та так само без віддігровки випхав з авто!!!
Даний заступник мене дуже сильно обурив своїм незнанням правил,прошу його покарати а семе видати ДОГАНУ!
4.Докази (Відео/Скріншот):
Прикріпляю ТАЙМ-КОДИ!!!
2:37 Покидаємо Територію
5:00 Заковує у кайданки
6:00 Запхав у авто без віддігровки
9:01 Каже що вистачить і одного попередження
3:40 Витягає з авто без віддігровки
Примітка:ВСІ ПОСИЛАННЯ НА ТАЙМ-КОДИ працюють❤️💎
5.Дата: 27.04.2023