Відмовлено Андрій Савчин // Блат // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
201
Реакції
199
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: андрій савчин
  2. Особистий нікнейм: Арнольдік Ханзо
  3. Суть скарги: Вчора я залив скаргу на гравця від якого було порушення "Тиць", та даний адміністратор посадив мене за провокацію гравців. Яка тут провокація? Гравці на яких була залита скарга хотіли пробити колеса на машині, це чітко видно на відео як один сів за руль та друга з автоматом хотіла пробивати, після чого я витягнув дану людину та вона хотіла прострілити колеса що також чітко видно, але чуть не получилось попасти. Слова "ти попутав чи шо?" навіть близько не являються провокацією, це є запитанням до гравця, але даний адміністратор не зрозумів цього. Це може бути провокація від порушника але ні як не від мене, тим що вони хотіли пробити колеса. Також від даного адміністратора видно блат. Він посадив мене за провокацію та замутив за образи, з образами тут справді було одне слово, але це не образа а факт. А дану людину яка почала стрілити по мені в ЗЗ він досі і не посадив. Попрошу видати покарання даному адміністратору та видати компенсацію за просто так відсиджений час (30хв) в деморгані. Докази
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження:13.07

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі