Розглянуто Андрій Саламанка/Перевищення прав адміністрації, не знання правил фракції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Галицький.

Полковник ЗСУ 06 Подільський Край
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
104
Реакції
31
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Андрій Саламанка
Особистий нікнейм: Дмитро Галицький
Суть скарги: даний адміністратор відкинути за фарм зп не почекавши 5 хвелин та після прохання та я вказав йому що в правилах дозволено 5 хвилин на афк де він відповів що я маю знати скільки ви стоїте я побачив і відключів.прошу видати даному адміністратору покарання або вибачення за свої помилки
Ще до цього всего даний адміністратор тримає на мене зуб бо я вітстаював права солдат ЗСУ по після їхнього грп яке я впевнений вони даже ценарій не зробили почали карати гравців деморганом
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Screenshot_2024-04-18-19-03-29-420_com.android.chrome-edit.jpg

Дата походження:18.04.2024 Тик

Вкладення

• Screenshot_2024-04-18-19-14-28-174_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-18-19-14-28-174_com.android.chrome-edit.jpg
    69.8 Кб · Перегляди: 65

Андрюха Хліманцов

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
170
Реакції
49
Бали
33
Вітаю
Відповім відразу про ФармЗП - Я почав слідкувати за вами побачив що ви в афк запитав у вас чи ви мене чуєте декілька разів ви не відповіли.

Адміністратор тримає на мене зуб бо я вітстаював права солдат ЗСУ - відстоювали права чи говорили що я багато на себе беру і я такий пересякий? на жаль в мене немає відеозапису

Відеодокази про ФармЗП надам ГА/ЗГА. Приємної гри від Саламанки <3

Дмитро Галицький.

Полковник ЗСУ 06 Подільський Край
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
104
Реакції
31
Бали
33
У кожного адміністратора повинна буди фіксація видачі покарань у вас не має тому я вважаю що ви не компетентно ставитись до вашої посади

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі