Зачинено Андрій Смітт | Неправильне видання покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кузьма Квертов

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
102
Реакції
109
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Кузьма Квертов
  3. Суть скарги: На мене надійшла ось така СКАРГА, де я вбив людину в зеленій зоні. Прошу зауважити, що скарга від 3-го лиця. Адмінітратор Богдан Резніченко, написав, що немає повної відеофаксіції, тому надаю повне відео, з початку ситуації . Згідно правилам я мав повне право, затулити людину. Також було повідомлення 13.04.2024 там де написано, що "Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь." Прошу адміністраторів, детально вивчити правила щодо відповіді вогнем в зелених зонах. Прошу ще раз, розглянути скаргу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
  5. Дата походження: 20.05.2024

Кузьма Квертов

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
102
Реакції
109
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Кузьма Квертов
  3. Суть скарги: На мене надійшла ось така СКАРГА, де я вбив людину в зеленій зоні. Прошу зауважити, що скарга від 3-го лиця. Адмінітратор Богдан Резніченко, написав, що немає повної відеофаксіції, тому надаю повне відео, з початку ситуації . Згідно правилам я мав повне право, затулити людину. Також було повідомлення 13.04.2024 там де написано, що "Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь." Прошу адміністраторів, детально вивчити правила щодо відповіді вогнем в зелених зонах. Прошу ще раз, розглянути скаргу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
  5. Дата походження: 20.05.2024
тайм коди:
0:36-перший удар
0:46-другий удар
0:56-третій удар
1:07-четвертий удар

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі