Зачинено Андрій Смітт|Не правильне видано покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кузьма Квертов

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
102
Реакції
109
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Кузьма Квертов
  3. Суть скарги: На мене надійшла ось така СКАРГА, де я вбив людину в зеленій зоні. Прошу зауважити, що, по перше-скарга від 3-го лиця, по-друге гравець Гарик Абсолют, обманює адміністрацію. Так як я, вчора подав СКАРГУ, і в ній було чітко видно, що гравець не раз мене бив на зносив хп. Коли мене гравець часто б'є, то я зробив висновок, що він мене хоче вбити, і тому я використав зброю. Тому вважаю, що покарання видано не вірно. Прошу ще раз, звірити цю СКАРГУ і цю СКАРГУ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
  5. Дата походження: 20.05.2024

Гарик Потужный

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
84
Реакції
88
Бали
21
Де я обманюю Адміністрацію?
На откате есть момент где бьет тебя он і ти его

Кузьма Квертов

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
102
Реакції
109
Бали
46
Де я обманюю Адміністрацію?
На откате есть момент где бьет тебя он і ти его
почему не вставил фрапс где он меня до этого кучу раз бил?? и даже исходя из этого фрапса, видно что он меня лупит, и я его убил, от меня не вижу дм зз.

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,537
Реакції
501
Бали
253
Вітаю шановний гравець для таких випадків натискаєте О(англ)-репорт і викликаєте адміністрацію для врегулювання ситуації, а не порушуєте правила серверу. Ще раз повторюсь для цього є репорт. І гравець з яким був конфлікт теж був покараний.

Кузьма Квертов

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
102
Реакції
109
Бали
46
Вітаю шановний гравець для таких випадків натискаєте О(англ)-репорт і викликаєте адміністрацію для врегулювання ситуації, а не порушуєте правила серверу. Ще раз повторюсь для цього є репорт. І гравець з яким був конфлікт теж був покараний.
1716304623619.png

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,386
Реакції
718
Бали
213
Вітаю.
Переглянув надані вами скарги, на першій скарзі 6 секунд відео, на другій скарзі 21 секунда відео, можу зробити висновок що повної ситуації немає, можливо ви почали першим ДМ гравця. Також з вашої сторони були провокації та образи в сторону гравця. Всі покарання було видано вірно. Не порушуйте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі