Відмовлено Андрій Соколов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
274
Реакції
482
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Андрій Харрісон
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Соколов
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє, наразі прошу розглянути скаргу на дії Андрія Соколова. Я створив партію, яку Андрій Соколов намагається закрити. Мною партія була подана за всіма обов'язковими правилами подання партії, а точніше "Правила подання партії".

Через відсутність інформації, яка повинна бути при створенні партії.

Обов'язкова інформація, яка має бути вказана під час подання партії:
• Контактні дані керівництва партії.
Примітка: діскорд/телеграм.

Контактні дані мене як керівника є, але не вказано, що повинно бути всього керівництва. Наразі мій заступник у партії не має можливості бути активним. Саме тому дані є лише мої, чого вже достатньо згідно з правилами.

Також відсутня інформація щодо сплати членського внеску.
3.7. Для вступу в партію житель (мешканець) повинен сплатити членський внесок у розмірі 100 000 грн на фонд "Будуємо Україну разом" та при подачі заявки на вступ до партії підтвердити сплату внеску доказами.

Це не є обов'язковою інформацією для створення партії, що є порушенням з боку адміністратора.

Дуже прошу звернути увагу на даного адміністратора та обов'язково ознайомити його з "Правилами подання партії"(Бо здається що йому підказують інщі люди. а він навіть не перевіряє інформацію). Та обов'язково провести не тільки бесіду з адміністратором, а й видати йому дисциплінарне стягнення, тому що він вже вдруге намагається закрити партію за причинами, які притягнуті (вигадані) та не мають взагалі ніякого відношення до створення партії. Що є упередженим ставленням до гравця, яке обов'язково повинно бути відсутнім у адміністратора, тим паче на такій посаді.

Тим пачє данний адімістратор знайшов час розглядати партію та вигадувати причини для закриття, але не може знайти часу для відкриття заявок на посаду президент що показує на упередженність його дій до гравця, або повне ігнорування своїх прямих обов'зків як ГС Держ.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення:09.06.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
293
Реакції
156
Бали
103
Вітаю!

Ви мали вказати контактні дані всього керівництва партії, а не лише її керівника. Через відсутність необхідної інформації ваша заявка отримала відмову.
Щодо пункту 3.7, дане правило також поширюється на діяльність партій та міститься в правилах їх створення. Відповідна інформація доступна за посиланням:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-створення-партій.104019/

Порушень у діях адміністратора не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі