Розглянуто Андрій Танчук | Провокація + к'юха

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
124
Реакції
52
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм порушника: Андрій Танчук [35119]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Робив я батлпас, а саме "ремонт авто на 200к", і тут до мене причепився працівник НПУ з дурними запитаннями, я його ігнорував. Він почав підставляти свій автомобіль навмисно перегороджуючи дорогу (перший раз 5:54, другий раз 6:05), тим самим вже провокувати. Ок, ок, я його втаранив коли він перегородив мені дорогу в третій раз (Таймкод: 7:47), після він вирішив оформляти ДТП (Таймкод 8:22), ок. Доки очікували інший екіпаж, Андрій Танчук просто лівнув з гри (Таймкод: 3:22). Навіть якщо в нього був виліт, він повинен повернутись на місце подій і дограти РП, яке сам почав, натомість його напарник сказав що Андрій Танчук не повернеться, сів в авто і поїхав з місця події (Таймкод з 0:30 по 1:16), я чекав на місці ще 7 хв доки доробляв БП, ніхто так і не приїхав і не зв'язався зі мною щоб дограти РП ситуацію (ось запис)
Тут явна "Провокація" та "Вихід під час РП" та/або "Ухід від РП"

5. Доказ порушення (скриншот/відео): В скарзі клікабельні посилання на конкретні таймкоди. Для повної картини ось всі відео з ситуації 1, 2, 3.
6. Дата порушення: 30.06.2026

Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
58
Реакції
17
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм порушника: Андрій Танчук [35119]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Робив я батлпас, а саме "ремонт авто на 200к", і тут до мене причепився працівник НПУ з дурними запитаннями, я його ігнорував. Він почав підставляти свій автомобіль навмисно перегороджуючи дорогу (перший раз 5:54, другий раз 6:05), тим самим вже провокувати. Ок, ок, я його втаранив коли він перегородив мені дорогу в третій раз (Таймкод: 7:47), після він вирішив оформляти ДТП (Таймкод 8:22), ок. Доки очікували інший екіпаж, Андрій Танчук просто лівнув з гри (Таймкод: 3:22). Навіть якщо в нього був виліт, він повинен повернутись на місце подій і дограти РП, яке сам почав, натомість його напарник сказав що Андрій Танчук не повернеться, сів в авто і поїхав з місця події (Таймкод з 0:30 по 1:16), я чекав на місці ще 7 хв доки доробляв БП, ніхто так і не приїхав і не зв'язався зі мною щоб дограти РП ситуацію (ось запис)
Тут явна "Провокація" та "Вихід під час РП" та/або "Ухід від РП"

5. Доказ порушення (скриншот/відео): В скарзі клікабельні посилання на конкретні таймкоди. Для повної картини ось всі відео з ситуації 1, 2, 3.
6. Дата порушення: 30.06.2026
У мене стався виліт

Пaвло Грушко

Модератор | Павло Грушко 06💘
Модератор
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
498
Реакції
82
Бали
88
Вітаю, шановний п. Ян. Дякую вам за вашу скаргу та додані до неї відео. Мені як лідеру НПУ дуже важливо знати яким чином мої працівники виконують свої службові обов'язки та як вони взаємодіють з іншими гравцями. Переглянувши вашу скаргу, можу сказати наступне:
Андрій Танчук в даній ситуації затримав вас безпідставно та в його діях були виявлені ознаки провокації. Саме тому, працівник отримає дисциплінарне стягнення у вигляді попередження а також з ним вже була проведена бесіда стосовно його дій.
Що стосується уходу від РП - залишається на розгляд адміністрації. По його словам у нього справді стався виліт. Проте, якщо виявиться що це не правда то людина отримає покарання у вигляді варну та покине організацію.

P. S. Щоб отримати компенсацію за створені незручності - зв'яжіться зі мною через Discord.

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ | Подільський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
706
Реакції
392
Бали
123
Вітаю, шановний гравець.
Переглянувши Вашу скаргу та докази прикріплені до неї готовий винести вердикт:

Так, як Лідер НПУ "Павло Грушко" зазначив та пояснив порушення свого Підполковника "Андрія Танчука", згідний з його рішенням, а саме: видати дисциплінарне стягнення у вигляді "попередження" за дії, які не є характерними працівнику НПУ, точніше "провокування" в даній ситуації.
У гравця
"Андрія Танчука [35119]" стався виліт, тому покарання за вихід під час РП не будуть застосовані.
Розмову з даним співробітником буде проведено спільно з Генералом
НПУ. Якщо дані дії будуть повторні - задіяне покарання буде більш суворе.
Приносимо вибачення за дану ситуацію.

РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі