Відмовлено Андрій Темницький//Оскарження розгляду скарги//Виключно для Сергій Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,426
Реакції
547
Бали
238
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Темницький, Владислав Черевач

2. Особистий нікнейм: Ілля Макогон

3. Суть скарги: Вітаю п. Коваленко. Звертаюся до Вас особисто, щоб Ви розглянули, а також розібралися в скаргах, які будуть згадувати нижче:

Почнемо з самого початку:

Було подане оскарження покарання на адміністратора Владислава Черевача за його видане покарання NonRP Drive. Зі своєї сторони, а також зі сторони ігрового процесу, правил серверу, які прописані Вами, і в кінці кінців зі сторони фізики порушень немає. Згідно загальних правил серверу, які прописані Вами, розглянемо більш детально розділ 6 пункт 20:

6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин

Примітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.

Згідно цього правила, на квадроциклі, на котрому я і перебував, дозволено їхати не більше ніж 60 км/год, АЛЕ, зі сторони фізики, а також рельєфу даної місцевості, їхати 60 км/год реально ВИКЛЮЧНО при рівній місцевості, але якщо йде нахил будь-якої поверхні в будь-який бік, їхати 60 км/год майже не вийде і буде похибка у декілька км/год, а саме до 6-7 км/год, що доказано різними законами фізики.

Також, у будь-якому предметі, а особливо у фізиці є похибка будь-якого досліду, а також вимірювання. Тобто, це доказує те, що при будь-якому нахилі поверхні, транспорт не може з горки їхати не більше ніж 60 км/год; також, даного адміністратора тут було помічено не в перше, і якщо без діяти цій ситуації, і не в останнє.
    Особисто на мою думку та звертаючись на інтуїцію, а також на видані покарання даного адміністратора, він там стоїть, та хто заїзджає на траву і продовжує рух по траві, він одразу їх садить за NRD (NonRP Drive). Це доказує те, що Адміністратор стоїть та заробляє для себе Адмін-валюту, щоб купити собі різні плюшки.

Перейдемо до відповіді ЗГА Андрія Темницького:

Цитую:
    - "Вітаю, шановний гравець!

Переглянувши скаргу, можу винести вердикт: Адміністратор видав покарання вірно
    Квадроцикли можуть їхати не більше 60 км/год, але ніяк не по рельсам.
    Ще й Ви впали з вершини на рейки, не гадаю що на квадроциклі таке можна робити
    Відмовлено!" -

Кінець цитати

По-перше, їзда по рейках, в реальному житті дозволена, коли немає загрози для свого життя, а також життя інших людей, тобто, немає потяга. Також, рельси, це також рахується як NRD, тобто йде покарання 1;

По-друге, я не падав з висоти, а з'їхав. Це чітко видно на відео. Коли людина падає з вершини на будь-якому транспорті, окрім авто, вона випадає з того транспорту, на котрому Вона їде. Я не випав з авто, це доказує, що я не впав з гори, а скотився на певній швидкості, а також це можна робити, якщо не має загрози для себе або для інших людей, які знаходяться поряд зі мною

Також, круїз-контроль майже нереально вмикнути рівно на 60 км/год, його або меньше, або більше ніж 60 км/год. На відео видно, як був ввімкнений круїз-контроль спочатку на 61 км/год, потім було трохи меньше

Тому, п. Коваленко, звертаюся особисто до Вас, не до ГА (Головного Адміністратора), не до ЗГА (Заступника Головного Адміністратора), а саме до Вас. Щоб ви переглянули мої докази, докази адміністратора Владислава Черевача, перевірити частоту видання покарань від адміністратора гравцям та на якому місці були покарані гравці

Це вже не перша подібна скарга особисто від мене, або від іншого гравця. Також, це не є зливом складу адміністрації/старшого складу адміністрації, як багато хто може подумати та прийти до цього рішення. Особисто я, хочу добитися справедливості на цьому сервері, а також, щоб всі покарання також видавалися адміністрації, за їх порушення, а не просто з ними проводити багато бесід

Нижче я додаю посилання на відео від мого обличчя, а також посилання на скаргу на Адміністратора Владислава Черевача

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео від мене, Скарга на Владислава Черевача

5. Дата походження: 17.09.2024

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Немає різниці, який транспортний засіб Ви використовуєте. Правила прописані для усіх однаково.

6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин

Обидва адміністратори надали відповідь та покарання вірно.

Подальші скарги будут розглядатися як злив адміністрації.
Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі