Розглянуто Андрій Туман | NonRP + Некомпетентність НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Шуроповерт

Старожила UKRAINE GTA| 07 server
Реєстрування
6 Лют 2026
Дописи
22
Реакції
34
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Вася Шуроповерт
2. Нікнейм порушника: Андрій Туман
3. Суть скарги: По-перше, відсутня коректна RP-відігровка під час затримання — працівник просто сказав, що дістав кайданки, без пояснення звідки і як саме це було зроблено.

По-друге, посадка в службовий транспорт і подальше витягування з нього були виконані без будь-якої RP-відігровки.
По-третє, права (міранда) були зачитані лише один раз. При цьому працівник не переконався, чи я зрозумів свої права, і не уточнив щодо виклику адвоката. Є сумніви, що адвокат взагалі був викликаний.

По-четверте, мені був виписаний штраф за номерні знаки, хоча автомобіль був орендований на 3 дні, і встановлення номерів у такому випадку є системно неможливим.
По-п’яте, інкриміноване мені хуліганство є необґрунтованим. Мої дії не підпадають під визначення хуліганства, тому застосування цієї статті вважаю безпідставним.
Вважаю дії працівника некоректними та такими, що порушують RP-процес. Прошу розглянути ситуацію та вжити відповідних заходів.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): *Жмяк*

5. Дата порушення: 01.05.2026

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

По пунктам:

По-перше, правилами не зафіксовано настільки детально відігравати, відігровка про кайданки прозвучала.
По-друге, стосовно цього буде проведена сувора бесіда.
По-третє, Ваші права були зачитані двічі, Ви почули їх та попросили адвоката.
1777639079364.png
По-четверте, штраф виписаний правильно, попри те, що авто видається системно на тиждень, встановити н/з Ви на нього можете - перевірено!
По-п'яте, Ви почали неадекватно себе поводити коло співробітника НПУ, нецензурна лайка вважається хуліганством.

Отже, з лідером НПУ буде проведена бесіда на рахунок відігровок.

Ви, Автор #3732, отримуєте покарання у вигляді pmute 30 за Порушення правил UG 5.8

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі