Доброго дня, Надія! Переглянувши Вашу скаргу на мене, можу сказати наступне:
Щодо вашої скарги на покарання, хочу пояснити, що рішення про застосування покарання було прийняте не безпідставно. Ваша дія їзди на мотоциклі по полях біля локації полювання зі швидкістю більше 60 км/год порушила правила NonRP Drive. Більше того, це правило було порушено вами неодноразово, що спричинило видачу покарання у вигляді 30 хвилин ДеМоргану.
Я вважаю, що прийняте мною рішення про покарання було виправданим та вірним. Ви порушили правила гри, і відповідно до правил сервера за це передбачені певні покарання.
Щодо вашої скарги на мене, хочу запевнити, що я виконую свої обов'язки адміністратора з великою уважністю та ретельністю. Моя мета - забезпечити правильну ігрову атмосферу для всіх гравців і дотримання правил. Я завжди відкритий до співпраці та обговорення будь-яких питань.
Ви маєте право на апеляцію, якщо ви не згодні з рішенням, і ваша скарга буде розглянута об'єктивно. Я також передам докази головному адміністратору для додаткового розгляду ситуації.
Будь ласка, розумійте, що мої дії, як адміністратора, здійснюються в інтересах всіх гравців Ukraine GTA, і мета моєї роботи - забезпечити чесну та приємну гру для всіх.
Очікуйте відповіді ГА!