Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоАндрій Федорченко // Некомпетентний Адміністратор// ГА
Суть скарги: Некомпетентний адміністратор Андрій Федорченко. Поясню повноту всієї ситуації, звернувся до репорту з проханням допомогти витягнути автомобіль, що забаганий грою, після чого телепортується адміністратор Андрій Федорченко і почав зі мною розмову в дуже не поважному тоні, після цього він силою витягнув мене з автомобіля і сказавши допомогти не можу тому що мене покарають за це. Після слів адміністратора ми з моєю колегою намагалися витягнути автомобіль власноруч, але у нас не виходило це тому, що автомобіль був ЗАБАГАНИЙ.
Після чого мною було сказано моїй колезі такі слова "Дивися, яка у нас адміністрація, поки ми намагаємося витягнутизабаганий автомобіль, адміністрації стоїть осторонь, така у нас адміністрація" якщо вже за це даний адміністратор видав мені блокування, то тоді це вже некомпетентність . Замість того щоб допомагати гравцям на сервері, Андрій боїться отримати покарання за допомогу гравцям.
Прошу переглянути всі докази адміністратора та розблокувати мені обліковий запис. Подана скарга лише для ГА.
Щодо вашої скарги на покарання за використання авто в грі, хочу звернути вашу увагу на те, що рішення було прийняте не через страх перед вами або подібні міркування. Справжня причина у тому, що ваше використання авто порушило правила реалізму гри. Автомобіль не входив в текстури та легко витягувався з місця шляхом штовхання, що є відхиленням від стандартів гри. Ви заїхали на трамплін, в результаті чого ваше авто опинилося між трампліном, але я відмовився телепортувати його, оскільки це порушує концепцію реалізму, яка важлива для нас у грі.
Щодо вашого блокування за образу адміністрації, хочу зазначити, що Ви висловили образливі слова до адміністрації, називаючи одного з наших адміністраторів "тупеньким". Це не тільки нецівілізовано, а й порушує правила спілкування. При розгляді вашого випадку я врахував вашу історію покарань, і вирішив застосувати тимчасовий бан на 1 день. Я готовий надати всі докази ГА, які підтверджують це рішення.
Шановний адміністратор, не треба обманювати ваше керівництво, ви прекрасно бачили коли ми відтягували автомобіль з місця, воно телепортувалося назад на своє місце, після чого було сказано вами "допомогти не можу тому що мене покарають за це" але ви повністю бачили що ми його намагалися витягнути але баги гри не давали нам це зробити.
На рахунок образи адміністрації, подібних покарань в мене не має, і слово "тупенький" було скоріш за все не образою, а описом вашою допомоги гравцяв
тому я вважаю що видавати блокування на 1 день не є правильним!
Прошу врахувати ГА на відео записі адміністратора як почалася наша розмова, я вважаю що адміністратор спілкувався в не поважному тоні з гравцями які потребують допомоги!
Вітаю.
В даному випадку від Вас є порушення, але потрібно було видавати лише мут за нешанобливе ставлення, тому блокування буде знято.
Також з адміністратором проведу бесіду з приводу даної ситуації.
Closed
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.