Відмовлено Андрій Федорченко | Особиста непрязнь | Злив | Некоректність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
1. Ваш нікнейм: Задверняк Юра
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Федорченко
3. Суть скарги:
Мною було отримано мут та догану. Вважаю зазначене рішення необґрунтованим, оскільки адміністратор не бачив повної картини ситуації. Особа, яка, ймовірно, подала репорт (або принаймні та, до якої я звертався), неодноразово провокувала мене. У відповідь я перейшов в офтоп, щоб пояснити свою позицію, і в ході діалогу вжив фразу: «Не знаю, наскільки ти тупи...., але поясню». Саме за цей вислів мені було видано мут та оголошено догану.

З доганою категорично не погоджуюся, оскільки вважаю її надмірною санкцією за дану ситуацію (наразі маю і так достатню кількість покарань, які нелегко зняти) Крім того, маю підстави вважати, що адміністратор може мати до
мене особисту неприязнь, яка виникла ще з періоду, коли він обіймав посаду слідкуючого НПУ. Про цю ситуацію обізнані багато осіб, у тому числі представники старшої адміністрації (ГС/ЗГС).

Складається враження, що застосування дисциплінарних стягнень відбувається упереджено, з метою систематичного тиску через догани.
Прошу об’єктивно розглянути дану ситуацію та надати оцінку діям адміністратора
Дякую.

Переводячись до лав СБУ, я усвідомлював можливі наслідки взаємодії з цим слідкуючим, з огляду на попередній досвід. Водночас я маю щире бажання продовжувати гру на проєкті в комфортній та об’єктивній атмосфері - із задоволенням, а не під постійним тиском чи відчуттям упередженого ставлення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ДОКАЗ, Покарання
5. Дата порушення: 02.03.2026

Останнє редагування:

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго ранку Юра Задверняк

Відповідно до моїх службових обов’язків я маю право здійснювати нагляд за гравцями. Оскільки я закріплений за СБУ, я проводив слідкування саме за Вами.

Мут Ви отримали за порушення правил Ukraine GTA (пункт 5.9 — образа гравців). Зокрема, Ви сказали іншому гравцю: «Ти *********************************** провокатор». Це є прямою образою, навіть якщо я не бачив повної ситуації. Крім того, Ви перебували у формі, що є обтяжуючою обставиною, тому окрім муту було видано догану.

Щодо звинувачень у зливі — жодних доказів, які б підтверджували цей факт, Ви не надали. Без доказів такі твердження є безпідставними.

Стосовно особистої неприязні — я ставлюся до всіх гравців однаково, незалежно від особистих симпатій чи антипатій.

Щодо некоректної поведінки — Ви не вказали конкретно, у чому саме вона проявилася, тому вважаю це твердження необґрунтованим.

У даній ситуації вважаю, що діяв виключно в межах правил проєкту. Якщо я не помітив порушень з боку інших гравців, Ви маєте повне право подати окрему скаргу з відповідними доказами.

Усі наявні докази зі свого боку передам Головній Адміністрації. Очікуйте їхнього рішення.

Очікуйте відповідь ГА

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Ви ж самі розумієте: догана - це одне з найсуворіших дисциплінарних стягнень. Коли особа провокує, а покарання отримує лише один - це несправедливо. Я вже раніше отримував догани за інші ситуації, тому вважаю, що в цьому випадку можна було б обмежитися попередженням та МУТом.

Докази нашої з вами «перепалки» в DS, під час вашого перебування на посаді слідкуючого за НПУ, наявні.
Також про цю ситуацію були поінформовані ГС/ЗГС, оскільки вони в неї втручалися.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі