Розглянуто Андрій Федорченко//невірно застосовано пункт правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
1. Олег Ломакін
2. Андрій Федорченко
3. Суть скарги:
Адміністратором було заблоковано мій акаунт за порушення пункту правил 7.10 UG, що передбачає ОБРАЗУ або ПОГРОЗУ адміністратору.
Перед видачею блокування було видано мут, за пунктом 4.10 , з яким я частково погоджуюсь. Питання стосовно цього зняте.

Питання стосовно блокування за пунктом 7.10 - відкрите. Адже воно, передбачає саме образу або погрозу, після якої я отримав блокування акаунту, хоча не погрожував, і не ображав адміністратора, а лиш засуджував його дії використовуючи різноманітні постери та плакати, що не підпадає під цей пункт.

4. Докази
1000004064.jpg

5. Дата видачі: 15.01.2026

Останнє редагування:

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Олег Ломакін!

Підстав для зняття покарання немає, оскільки попередні заходи впливу, а саме блокування голосового та текстового чатів за порушення п. 4.10 “Неповажне ставлення до адміністрації”, не дали належного результату. Замість усвідомлення порушення та пошуку компромісу, що неодноразово пропонувалося з мого боку, Ви продовжили дії, які мають ознаки неповаги.

Зокрема, Ви створили та використовували образливі стікери, спрямовані у мій бік, із згадкою так званого «Федорежиму». Даний контент має зневажливий характер та є завуальованою образою, оскільки формує негативний та дискредитуючий образ адміністратора.

Перед винесенням рішення щодо блокування я провів консультацію з керівництвом. За результатами спільного обговорення було ухвалено рішення про блокування облікового запису строком на 31 день.

Вважаю дане покарання справедливим, об’єктивним та компетентним.

Очікуйте відповідь ЗГА або ГА

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!

Блокування оскаржено до 5 днів, на далі більше не створюйте та не відправляйте подібних фото, оскільки вони не доречні.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі