Відмовлено Андрій Федорченко // NoNrp Drive

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едік Смірнов

Центральна Україна | 01
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
38
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Андрій Федорченко
Особистий нікнейм: Едік Смірнов
Суть скарги: Доброго дня шановна Адміністрація, я їхав за людиню по орієнтування після я застяг після викликав адміністрацію, вони не допомогли мене підтолкнули після я поїхав з маячками у мене є на відеодоказі, після я почав шукати людину я хотів сісти після мене покарали
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
клац тайм:код 7:22 застряв у заборі після у мене було включені мигалки і я поїхав його шукати 9:25 покарали мене
Дата походження: 20.04.2024

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Шановний гравець. Уважно переглянувши скаргу, можу сказати наступне:

Я розумію, що для вас ситуація виявилася неоднозначною. Проте, дозвольте пояснити деякі аспекти правил гри та обставини, що призвели до накладення покарання.

1. Термін "NonRP Drive": У правилах гри зазначено, що гравцям заборонено порушувати термін NonRP Drive, який означає нереалістичну їзду. Це означає, що вам необхідно дотримуватися деяких правил дорожнього руху, щоб зберегти реалізм гри.
  2. Погоня та пошук: Ви правильно зазначили, що виняток може бути зроблений лише для погоні, а не для пошуку гравця. Це означає, що ви можете вирушити на погоню, якщо є достатні підстави для цього, але не використовувати цей привід для пошуку іншого гравця.
  3. Включені мигалки: Ваша заява про те, що мигалки були включені, важлива. Проте, варто зазначити, що це само по собі не є доказом погоні. Мигалки можуть бути увімкнені з різних причин, і вони не завжди вказують на погоню.
  4. Призначення покарання: На жаль, у вашому випадку було зафіксовано порушення правил гри, а саме NonRP Drive. Покарання було застосоване відповідно до цих правил.

5. Докази: По поводу доказів, відеофіксація Вашого порушення вже була передана Головному адміністратору.
Будь ласка, зверніть увагу на вказані моменти та спробуйте уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Очікуйте відповіді ГА

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Покарання видано вірно, службові проблискові маячки не дають змогу порушувати правило NonRP Drive, порушень з боку Адміністратора не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі