Відмовлено Андрій Федорченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
390
Бали
68
1. Олег Ломакін
2. Андрій Федорченко
3. Суть скарги:
Адміністратор видав покарання за пунктом 4.10 нібито за "неповажне ставлення до адміністрації" у телеграм - групі "Керівництва НПУ"
Зазначу, що вислів, за який мене було покарано, був використаний у сторонній групі, яка не є офіційним ресурсом Ukraine GTA, не адмініструється командою проєкту та не має жодного офіційного відношення до гри або до адміністратора Федорченка як представника адміністрації Ukraine GTA. Вказана група створена з приватної ініціативи третіх, невідомих осіб, у якій не встановлені жодні правила, а отже не може вважатися простором, на який поширюється дія ігрових правил.

Відповідно до правил Ukraine GTA, пункт 4.10 «Неповажне ставлення до адміністрації» регламентує поведінку гравців виключно в межах гри та на офіційних ресурсах проєкту. У правилах відсутні будь-які положення, які б прямо передбачали відповідальність за висловлювання у сторонніх групах, що не мають офіційного статусу та не представляють адміністрацію проєкту. Таким чином, застосування даного пункту правил у цій ситуації є логічно необґрунтованим.

Крім того, мною було використано слово «глиноміс». Згідно з відкритими джерелами, зокрема Вікіпедією, глиноміс — це особа, що займається замішуванням глини, тобто назва ремесла або професійної діяльності, а не образливий чи нецензурний вислів. Дане слово не містить лайки, приниження, погроз або закликів до зневаги, а тому не може однозначно кваліфікуватися як образа чи прояв неповажного ставлення до адміністрації.

З урахуванням того, що висловлювання було зроблено поза межами гри та офіційних ресурсів Ukraine GTA, не стосувалося виконання адміністратором Федорченком його обов’язків у грі, а також не містило образливого чи принизливого змісту, вважаю виданий мені мут безпідставним.
4. Докази
1000004000.jpg

5. Дата видачі: 15.01.2026​

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Олег Ломакін.

Щодо групи НПУ.

Дана група є офіційною, тому на неї повною мірою поширюються правила щодо поважного ставлення до адміністрації.

Щодо порушення п. 4.10 “Неповажне ставлення до адміністрації”.

Після обговорення ситуації з колегами вищого складу ми дійшли спільного висновку, що у Ваших діях наявне порушення саме цього пункту правил, оскільки висловлювання мали характер неповаги безпосередньо до мене.

Щодо слова «глиноміс».

Дане слово було використане у негативному та зневажливому контексті щодо мене, що також підтверджує факт неповажного ставлення. Порушень зі свого боку я в цій ситуації не вбачаю.

Усі наявні докази будуть передані ЗГА та ГА.

Очікуйте остаточного рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі