Зачинено Андрій Фенікс / відмова на лідера ЗМІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,054
Реакції
429
Бали
223
Нікнейм адміністратора: Андрій Фенікс
Особистий нікнейм: Толя Шелбі
Суть скарги: Даний ГС держав відхилив заявку посаду лідера ЗМІ написавши не довіра від адміністрації, я хочу побачити де недовіра від адміністрації як я даже ці часи не заходив в гру тільки вчора був і сьогодні, і недовіра від адміністрації
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Screenshot_20231105-140508.jpg

Дата походження: Не знаю думаю 05.11.2023

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю, шановний гравець вам була відмовлена заявка на лідера змі - тому нажаль я вам не довіряю. Ось декілька причин чому я не хочу бачити вас на посаді лідера - ви не можите определитися на яку посаду ви хочите стати, тому що коли ви подаєте на одного лідера та одразу відкриваються заявки на іншого лідера то ви вже хочите туди. Тому якщо я вас поставлю на посаду , а вже через 2 дні ви захочите на іншого лідера або заступника - то мені прийдеться шукати нового лідера , що не дуже просто зараз. Також адміністарція в праві відмовити кандидату якщо на те є причини - у вас були поганні звіти , також від вас деякі співробітники ДСНС були в незахваті. Також ви були спец.адміном на іншому проекті - наскільки мені відомо, так зараз ви може там і не граєте - але факт є фактом. Тому нажаль я вам не можу довірити посаду лідера. Також деякі слідкуючі на вас скаржилися.​

Очікуємо відповіді , від ГА/ЗГА​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі