Розглянуто Андрій Фурія//Обман на гроші

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Андрій Фурія
2. Особистий нікнейм: Кирило Дзядевич та Едуард Дзядевич
3. Суть скарги: 08.04 дали гроші на клан, я 320 тисяч, а Едуард 250. Пообіцяв нам повернути гроші за тиждень, пройшло вже більше. В лс в діскорді ігнорить, а коли в грі питаю, каже потім. Мені треба срочно гроші на мотоцикл...
4. Особисті докази (скриншот/відео): Ігнор Сума
5. Дата порушення: 24.04

Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
Доброго вечора, якщо я не помиляюсь гроші хотіли повернути, сьогодні ви просто вийшли з гри та просто кинули скаргу. Також прошу надати повний відео запис позичення грошей в грі. Якщо я не помиляюсь Dscored не важається офіційним представником UKRAINE GTA. Добре навіть якщо у вас брали гроші надайте відео запис, де у вас брали гроші.

Андрій Димов

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Дані гравці намагаються злити мене. Поясню хотів віддати гроші просто заблокували мене а дискорді для того щоб сказати що вони писали я не відповідав. Вони говорять що я не писав, це обман адміністратора. Прикріплюю фото доказ
Screenshot_20230424-221656.png

Кирил Фенікс

Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
Дані гравці намагаються злити мене. Поясню хотів віддати гроші просто заблокували мене а дискорді для того щоб сказати що вони писали я не відповідав. Вони говорять що я не писав, це обман адміністратора. Прикріплюю фото доказПереглянути вкладення 61047
Раніше ви були Кирил Хоффман і це був діскорд на який я писав вам, я вас не блокав, а просто немає мене у вас в друзях. Зараз же ви Андрій Фурія, а це змінений нікнейм

Андрій Димов

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Так просто ви не хочете, щоб вам скинули гроші не треба зливати просто будь ласка розблокуйте та зайдіть в гру я вам надішлю гроші

Кирил Фенікс

Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
Доброго вечора, якщо я не помиляюсь гроші хотіли повернути, сьогодні ви просто вийшли з гри та просто кинули скаргу. Також прошу надати повний відео запис позичення грошей в грі. Якщо я не помиляюсь Dscored не важається офіційним представником UKRAINE GTA. Добре навіть якщо у вас брали гроші надайте відео запис, де у вас брали гроші.
Стосовно цього, ми з Едуардом не раз просили сьогодні, Ви казали, що потім, а потім АФКашили, коли я вийшов з гри, ви раптом захотіли перевести гроші

Кирил Фенікс

Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
Відкликаю скаргу, розібралися.

Андрій Сахаров ꑭ

Центурія 100| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
1,092
Реакції
525
Бали
198
Вітаю шанований гравець!
Приємної гри на Gta Ukraine
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі