- Реєстрування
- 9 Січ 2025
- Дописи
- 176
- Реакції
- 194
- Бали
- 88
- Нікнейм лідера/заступника: Андрій Хансен
- Особистий нікнейм: Маттео Ернандес
- Суть скарги:
Біг в рієлторську агенцію, оскільки авто було зламано, побачиш що біля ВРУ творится якийсь хаос, підійшов подивитися як тут підходить генерал нпу та питає хто я, після чого просить мої документи не представившись, відповідаю що добре, після чого хотів сказати що просто гуляв та зараз покажу паспорт та покину тереторію як тут він починає просто так стріляти по мені(..[*]Правила UG
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Правила держ. Орг
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Виняток: під час нападу на ВЧ, згідно встановлених правил.
Статут мвс
1.36 Співробітнику забороняється при будь-яких обставинах бити громадян або співробітників державних структур кулаками або стріляти без поважної IC причини. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 27.04.25