Розглянуто Андрій Хансен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Ернандес

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
176
Реакції
194
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Хансен
  2. Особистий нікнейм: Маттео Ернандес
  3. Суть скарги:
    Біг в рієлторську агенцію, оскільки авто було зламано, побачиш що біля ВРУ творится якийсь хаос, підійшов подивитися як тут підходить генерал нпу та питає хто я, після чого просить мої документи не представившись, відповідаю що добре, після чого хотів сказати що просто гуляв та зараз покажу паспорт та покину тереторію як тут він починає просто так стріляти по мені(..
    [*]Правила UG
    6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
    Правила держ. Орг
    2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
    2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
    Виняток: під час нападу на ВЧ, згідно встановлених правил.
    Статут мвс
    1.36 Співробітнику забороняється при будь-яких обставинах бити громадян або співробітників державних структур кулаками або стріляти без поважної IC причини.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 27.04.25

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
401
Реакції
1,045
Бали
153
Мої вітання.

Розглянувши вашу скаргу та повністю ознайомившись із наданими доказами, я готовий винести рішення щодо розгляду ситуації.
Розберемо все по черзі:

1. Щодо порушення правила 6.2.1 "DM у GZ".

На момент подій гравцями Південної України було організовано мітинг біля ВРУ.
Враховуючи обставини, подія набула характеру "масового заворушення", через що правило 6.2.1 у даному контексті не застосовується.

2. Щодо порушення правил Державних організацій.
Відповідно до пункту 1.36 Статуту МВС:

"Співробітнику забороняється за будь-яких обставин бити громадян або співробітників державних структур кулаками чи застосовувати вогнепальну зброю без поважної IC-підстави."

У діях лідера було виявлено порушення вказаного пункту, за що він отримає відповідне дисциплінарне стягнення Догану.

Додатково : Врахуємо той факт де лідер проігнорував вас, коли ви повідомили йому, що надасте документи.

Тому щодо рішення. Лідеру буде видано догану та проведено сувору роз'яснювальну бесіду для запобігання подібним випадкам у майбутньому.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі