Схвалено Андрій Чорний та Микита Стернюк | не компитентність |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
59
Реакції
33
Бали
33
Попрошу, щоб цю скаргу розглянув ГА ( Андрій Корнюшин).

1. Нікнейм адміністратора: Микита Стернюк та Андрій Чорний
  2. Особистий нікнейм: Едвін Домбазов
  3. Суть скарги: розписав нижче
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 22.07.2023
Я стояв у себе в кабінеті, нікого не чіпав, до мене забігає людина і намагається мені шось сказати, але у неї був дуже хриплий голос ( робот)
вона намагалась мене викрасти, людина не продемонструвала мені,як вона відіграла зброю. Била мене по голові, правда як можна мене бити зброєю, якщо її не відіграли?. Я попросив написати мені, на що я побачив не правильні дії. Людина все рівно продовжувала мене викрадати, коли я попросив ще раз щоб вона мені написала мене відправили до ДЕМОРГАНУ
Хотів би побачити відео з камери мого кабінету які я зробив (NonRp дії), у разі якщо я не прав у цій ситуації, я готовий вибачитись, та переграти цю ситуацію!

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, шановний гравець. Ми з моїм колегою Алексом Коржом проводили перевірку, під час якого Ви ігнорували його відігровки та тягнули час(кажучи що ви не розумієте, що він каже).
На цьому відео
ми чуємо, що у мого колеги був дійсно голос "робота", але відігровки було чутно(так як другий учасник Аня Громова все розуміла), Алекс відіграв те, що вам зав'язали очі та рот, але ви якось взяли і скористалися рацією викликавши НПУ та СБУ. Після того як вам декілька разів відіграли, що взяли вас та повели, ви також не відреагували, за це і було вам видано покарання. Також Ви задавали питання "Це ви мені відігруєте?" тобто все ж таки чули відігровки мого колеги.
Потім Ви зайшли до нас у діскорд і почали розбирати цю ситуацію і як виявилося, голос робота був, але відігровки всі чутно -

Очікуйте відповіді ГА

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Адміністратор надав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі