Розглянуто Андрій Чорний/ Nonrp розмова після смерті+Провокація на Дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
1. Нікнейм гравця: Андрій Чорний
2. Особистий нікнейм: Хантер Сопрано
3. Клан порушника: Devils
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Toxic
5. Суть скарги: Були ми на лабораторія з нашим кланом підійшов до нас гравець Андрій після чого начав забирати петрушку з нашого рядку після того дістав автомат без відігровки та начав погрожувати що ростріляє, +чути образи з його боку та нон рп після смерті.
6. Особисті докази (скриншот/відео): 7. Дата порушення:20.04.2023

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Вітаю, розглянувши відео я одно можу сказати гравець перший націлив зрою на гравця і великої провокація за слово "Теряйся" я не бачу.
Гравець Андрій Чорний 5016 отримає 6.8. Образа,кривда гравців. [ мут 30 - 60 хвилин ] | 7.10. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )
А також гравець Хантер Сопрано 53133 отримаэ покарання 7.10. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 ) | 7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі