Відмовлено Андрій чорний| "NonRP Drive"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pasha_JavaScriptovich

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій чорний
  2. Особистий нікнейм: Паша Джаваскріптович
  3. Суть скарги: Я захотів узнати чи можна їздити по краям карти.
    Для цього я написав /report "Чи можна їздити там де я зараз" і поцікавився. Мені відповіло кілька Адмінів, що працюють над моєю заявкою. Я вирішив наглядно показати де я їзджу після чого мене Андрій Чорний посадив за NonRP Drive, хоча я просто спитався і якщо б почув негативну відповідь я так не їздив би.

Після цього мене мене у VIP чаті спитав гравець "Шош ти так Паша". Ну і я відповів, що Адміністратор ***********************************.
    Я трактую слово "***********************************" ось так.

“*********************************** – не образа. Це діагноз, причому невтішний”.
    *********************************** – це людина, в якої замість мозку – твердий каркас з правил, переконань і залізобетонної впевненості в своїй правоті. *********************************** – це той, хто ніколи не думає, але завжди все знає.

Після цього він до мене в дем.орган прилітає і починає пояснювати, за що ж він мене посадив, але я не був згоден з покаранням і відповів, що не хочу його слухати можливо у грубій формі, але чому я маю ввічливо поводитись з такими людьми, які не вміють правильно працювати(Адмініструвати сервер).

Для деяких людей це може звучати як образа тому я згоден з покаранням, на 180 мут чату. Але я не згоден з NonRP Drive.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Я тоді не записував екран, адже не було на це ніяких причин, надіюсь, що Адміністратор мав запис екрану і може показати, що відбувалось

5. Дата походження: 04.02.2024

Андрій Чорний

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
434
Реакції
83
Бали
33
Вітаю, шановний гравець, не знання правил не звільняє вас від відповідальності!
Очікуєм на рішення ГА або ЗГА!​

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі