Pasha_JavaScriptovich
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Січ 2024
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Нікнейм адміністратора: Андрій чорний
- Особистий нікнейм: Паша Джаваскріптович
- Суть скарги: Я захотів узнати чи можна їздити по краям карти.
Для цього я написав /report "Чи можна їздити там де я зараз" і поцікавився. Мені відповіло кілька Адмінів, що працюють над моєю заявкою. Я вирішив наглядно показати де я їзджу після чого мене Андрій Чорний посадив за NonRP Drive, хоча я просто спитався і якщо б почув негативну відповідь я так не їздив би.
Після цього мене мене у VIP чаті спитав гравець "Шош ти так Паша". Ну і я відповів, що Адміністратор ***********************************.
Я трактую слово "***********************************" ось так.
“*********************************** – не образа. Це діагноз, причому невтішний”.
*********************************** – це людина, в якої замість мозку – твердий каркас з правил, переконань і залізобетонної впевненості в своїй правоті. *********************************** – це той, хто ніколи не думає, але завжди все знає.
Після цього він до мене в дем.орган прилітає і починає пояснювати, за що ж він мене посадив, але я не був згоден з покаранням і відповів, що не хочу його слухати можливо у грубій формі, але чому я маю ввічливо поводитись з такими людьми, які не вміють правильно працювати(Адмініструвати сервер).
Для деяких людей це може звучати як образа тому я згоден з покаранням, на 180 мут чату. Але я не згоден з NonRP Drive.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Я тоді не записував екран, адже не було на це ніяких причин, надіюсь, що Адміністратор мав запис екрану і може показати, що відбувалось
- Дата походження: 04.02.2024