Відмовлено Андрiй Федорченко / ШІ відповіді, Блат / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,946
Реакції
10,048
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Андрій Блащина
2. Нікнейм адміністратора: Андрiй Федорченко
3. Суть скарги: Адміністратор займається блатом !!! Не видає покарання зазначині правиламе від керівництва серверу
Замість догани, говорить бесіду яка не підпадає під даний пункт...
А також всі свої відповіді робить через ШІ.....
З чатом GPT я і сам можу поспілкуватись!!!
Прошу видати дагану працівникам та адміністратору!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга
5. Дата порушення: 10.12.2025

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Андрій Блащина.

Щодо використання ШІ:
Ви не надали жодних доказів того, що я користувався штучним інтелектом при винесенні рішень. Усі рішення я формулюю самостійно.
Іноді я можу попросити сформулювати пояснення більш зрозуміло, щоб донести гравцю суть порушення та логіку рішення. Я не вважаю це порушенням, адже чіткі та зрозумілі пояснення — це важлива частина роботи адміністратора, яка допомагає гравцю зрозуміти причину покарання або відмови в скарзі.

Щодо звинувачення в блаті:
Блат — це покривання або підвищення гравця «по дружбі».
У даній ситуації цього не було. У першому рішенні я чітко вказав, що призначив бесіду, оцінивши чистосердечне зізнання та врахувавши, що попередніх порушень у гравця не було.
Я дуже рідко призначаю бесіди, і це легко перевірити за моїми іншими скаргами — там таких рішень немає.
Так само у Вас немає доказів, що підтверджують блат, тому такі звинувачення вважаю некоректними.

Щодо самої скарги:
Я додатково обговорив ситуацію із ЗГС держ. Ми разом дійшли до спільного рішення, яке вже викладене в скарзі.

Рекомендація:
Перш ніж звинувачувати мене в блаті чи інших порушеннях, раджу спершу поспілкуватися зі мною напряму. Я завжди відкритий до діалогу, зауважень, претензій та компромісів.

Особисто я вважаю, що я поступив правильно та повністю справедливо, хоч трохи і відійшов від правила

Очікуйте відповідь ГА

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!

Ми уважно ознайомилися з вашою скаргою та перевірили дії адміністратора Андрія Федорченка.

За результатами перевірки порушень з боку адміністратора не виявлено. Рішення провести профілактичну бесіду було прийняте в межах його повноважень .

Факт використання допоміжних інструментів для формування відповідей не є порушенням і не впливає на об’єктивність розгляду ситуації.

Підстав для винесення догани або застосування санкцій немає.

У задоволенні скарги відмовлено.

Дякуємо за звернення та бажаємо приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі