Відмовлено Анзор Сулейманов | Звільнення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даниїл Хліманцов

Мл. Адміністратор|С МОЗ, ДКВС | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
188
Реакції
286
Бали
108
Вік
25
  1. Нікнейм лідера/заступника: Анзор Сулеймановв
  2. Особистий нікнейм: Даниїл Хліманцов
  3. Суть скарги: звільнення за двома пунктами статуту: 4.17 Заборонено покидати офіс співробітнику 1-го рангу. Хоча в момент звільнення була обідня перерва, дивно чому обрано саме цей пункт. Та 6.3 Співробітник, який ігнорує рацію - отримує догану. Абсолютно не згоден з цим пунктом також, під час код-5 я попереджав що запізнюсь, але йому було начхати на це. Прошу переглянути докази заступника і чи дійсно це. Також хочу добавити, що я вже другий день очікував підвищення, бо я переводився (осьо). Я не бажаю повертатися в цю фракцію до поки цей заступник не проявляє якогось активу та забиває болт на фракцію, про це свідчить його незадовільний звіт (тут). І наголошую ще раз: Я не бажаю повертатися в фракцію!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 04.07.2025

Останнє редагування:

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,279
Реакції
560
Бали
253
Вітаю!

Заступник оголосив код 5 ще до обідньої перерви. Те що ви не прийшли є прямим порушенням статуту ЗМІ, ви відповідно отримали покарання. Анзор хотів з вами поспілкуватися та після розмови зняти догану, як зробили з іншим співробітником. Після того як ви не захотіли йти на комунікацію та не проявили субординацію, заступник вас звільнив за порушення статуту, що є адекватним рішенням.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі