Наомі Хард
ʚɞ
- Реєстрування
- 25 Чер 2023
- Дописи
- 45
- Реакції
- 136
- Бали
- 36
- Нікнейм гравця: Анна Мерссі, Феникс овнкензо
- Особистий нікнейм: Наомі Хард
- Клан порушника: Bandidos | KenzoFamQ
- Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Squeeze
- Суть скарги: Я вважаю, що Анна Мерссі та Феникс овнкензо навмисно намагаються злити клан "Squeeze". Після того, як ЗГС НЕОФ виходить у відпустку і стає рп гравцем вона починає використовувати свої адмінські права в своїх цілях (тобто , вона знає хто на якій посаді знаходиться). І як можна помітити, що під час заливання скарги на "Тревіса Хард", дана особа Анна Мерссі сиділа в войсі кензофамкью і писала скарги на клан Squeeze. (тут) 5 скарг на гравця Тревіс Хард і 2 скарги на гравця Страх Хард за проміжок часу від 01:00 до 04:0 перша, друга, третя, четверта, п'ята, шоста, сьома.
В цій скаргі (тут) Анна Мерссі написала, що їй не приємно слухати про майонез, хоча в особистих повідомленнях, які вона чомусь не всі показала, видно, що сама підтримує цей гумор, та ніяк не ображається, тому що якщо б людині було якось не приємно, то вона би про це сказала(скрін). Також вона кидає пункт правила проєкту де говориться про ставлення до адміністратора, але як ми знаємо, на той момент вона вже була звичайним рп гравцем. До того, на фрабсі є момент, де вона своєму колезі говорить, щоб той їхав, вона сама все вирішить, якби їй було б справді неприємно, то вона б відреагувала якось, а не стояла і не підтримувала розмову.
Також хочу додати, що Анна Мерссі неповажно ставиться до клану "Squeeze", та адміністратора який написав даний пост, про видачу догани. Я розумію, що гравець зараз знаходиться у відпустці, але в офіційному дискорді вона все ж залишається адміністратором, і я вважаю, що такі смайлики під постом не є адекватними, та проявляється як приниження клану, та нешанобливе ставлення до адміністрації!!! (як раннє вона видавала нам догану за подібні реакції), хоча сама не дотримується цих правил.
6. Дата порушення: 15.12.2023
Останнє редагування: