Зачинено Анна Соколовська/ АФК Намет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Остап Сліпець

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Лип 2023
Дописи
99
Реакції
54
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Остап Сліпець
2. Нікнейм адміністратора: Анна Соколовська
3. Суть скарги:Прибувши на ЦР я почав пошук вільного намету. У процесі пошуку мною було виявлено намет, власника якого я не зміг знайти на ЦР. Як виявилось, намет був зайнятий адміністратором Анною Соколовською, котра знаходилась на той момент у inv. Зрозумівши ситуацію, я подав Report, який був прийнятий, але жодних дій по відношенню до адміністратора Анни Соколовської не було вжито. Виходячи з основоположних засад RP та правил проекту, маю зазначити, що подібна ситуація порушує усі канони RP, адже адміністратор не є RP-персонажем.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга
5. Дата порушення: 11.12.2025

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,223
Реакції
1,091
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Адміністратор, так само як і звичайний гравець, має право займати намет на Центральному ринку — жодними правилами це не заборонено.
Ваш репорт не був оброблений саме звільненням намету, оскільки я не перебувала в АФК на момент його надходження і адміністратори, які відповіли на ваш репорт перевірили ваше звернення отримавши від мене відповідь.
Також стосовно вашого звернення в репорт, ви не вказали, що даний намет знаходиться АФК, а запитали в адміністрації де знаходиться власник намету, а адміністрація не надає гравцям такої інформації.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Останнє редагування:

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю, Шановний Гравець!

Перевіривши надану інформацію, виношу вердикт: даний адміністратор не перебував у стані AFK.
Порушень з боку адміністратора не виявлено.

Зачинено.!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі