Розглянуто Анна Соколовська

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дені Вeндетті

1 сервер
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм: Дені Вендетті
2.
Нікнейм порушника:
?
3. Суть скарги:
Сьогодні я отримав пониження та два варни, один з яких я визнаю, але, на мою думку, є неправильними, або як мінімум дуже сильно притянутими за вуха. Загалом я отримав відповідь на цю жалобу, в якій, як я зрозумів, було сказано, що мені знімуть 1 виговор і замінять його усним попередженням, а також відкатять пониженя.

Десь через 20 хвилин після того, як я отримав відповідь на мою жалобу(22:05) я зайшов в гру, переодягнувся в форму і постояв десь 3 хвилини в афк, бо настраював фрапс(його я так і не настроїв), і через 3 хвилини після мого входу в АФК я зайшов в гру, подивитись шо там, і обнаружив себе звільненим.

Хотілось би дізнатись, з якої причини мене було звільнено, і взагалі чому мені не відкатили минулі покарання? Також хотілось би отримати перегляд покарання, та якусь додаткову компенсацію, бо я втратив весь день(+ час на розгляд цієї жалоби) ні на що(У мене був 2 ранг з одобреним повишенням(№12612), і я хотів в цій фракції перебувати до отримання військового білету, який якраз на 3 ранзі і дається, для вступу в СБУ, яке, доречі, того ж дня після строю на підвищення проводило набір).

P.S. десь через 5-10 хвилин після звільнення у мене забрали роль в діскорді, а перед цим ніякого відліку з причиною звільнення не було. В трудовій книзі причину звільнення теж не пише. Також немає уточнення, хто саме це зробив? Ніякого варну мені також не видавали, як я розумію я отримав третю догану.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 17.12.2025

Дені Вeндетті

1 сервер
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
Про відкат пониження я можливо неправильно зрозумів, бо ви там нічого про це не написали. Напишіть рішення про моє пониження, буде воно відкочене чи ні? Дякую.

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,239
Реакції
1,098
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Вас буде повернено до фракції та понижено до першого звання за порушення статуту та правил Ukraine GTA, також у вас залишається одна догана.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі