Розглянуто Антон Волкошевич 57523 НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Блейд

Козак
Реєстрування
6 Тра 2024
Дописи
15
Реакції
6
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Бодя Кротов
2. Нікнейм порушника: Антон Волкошевич 57523
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Даний працівник зупинив мене по причині проїзд на червоний колір світлофора я йому кажу яка причина зупинки він не може назвати мені статтю після чого як він мене затримав ми поїхали до НПУ після чого він якось пробив мене по базі даних без моїх документів та виписав мені розшук
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм коди:0.33 не знає за якою статею виписує розшук,2.10 не може сказати за якою статею зупинив мене,3.20 почав мене обшукувати без підстави,3.35 образа гравців, 4.45 пробив мене по базі даних даже не бачивши моїх документів та не бравши відбитки пальців
6. Дата порушення:19.12.2025

Реєстрування
6 Лют 2024
Дописи
202
Реакції
376
Бали
108
Вітаю, шановний гравець.

Після перегляду вашого відео, виношу вердикт.
Гравець
57523 отримує покарання у вигляді:

1. 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин.

2. 5.10. "
Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

3. Зі співробітником буде проведено службову бесіду щодо його поведінки та недотримання встановлених правил та видано догану.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі