Зачинено Антон Гаращенко | МДМ, ДМ | для ГА, та керівників.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хан Скайл

01 | Leader Sakura
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
71
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Антон Гаращенко
  2. Особистий нікнейм: Хан Скайл
  3. Суть скарги:
    По-перше, ми поїхали подивитися, хто прилетів на гелікоптері та слідкує за нами. Коли тільки під'їхали, то дана особа одразу полетіла. Ми почали дивитися на цей гелікоптер, то в мене був один постріл, і то в дану людину я не влучив. (Знаю, що винен, але 1 куля яка не завдала шкоди гравцю, це не означає, що можна йти та вбивати усіх).
    По-друге, дана людина могла підійти до нас та запитати, для чого або навіщо був постріл, і хто стріляв, а не заховатися біля драбин та відкривати вогонь по всім хто був.
    По-третє, як ні як, це масове вбивство без причин, бо провокацій з нашої сторони більше ніж один постріл при зльоті гелікоптера не було. Також орієнтування ніхто за нами не ввів.
    7.4 "RDM" - Масовий DM, завдання шкоди/доведення трьох і більше персонажів до несвідомого стану без вагомої IC-причини.
    Також було помічено
    7.1 "DM" - DeathMatch - нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини. ((Зі сторони даної особи, було вбито 4х чоловік, які не несли йому шкоди)).
    Також порушення статуту МВС:
    Розділ 2:
    27. Карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення чи злочин, не маючи доказів на противоправні дії - П/Д.
     38. Порушувати правила серверу - П/Д/З;

Розділ 4:
    1. Для захисту іншої особи або себе від посягання, якщо це посягання пов'язане з насильством, небезпечним для життя та здоров'я;
    4. Для затримання особи, яка намагається втекти, якщо іншими засобами затримати цю особу неможливо;5. Для затримання особи, яка чинить збройний опір, а також особи, яка відмовляється виконати законну вимогу про здачу зброї, боєприпасів, вибухових речовин;
    У разі порушення правил застосування вогнепальної зброї працівник отримує покарання у вигляді; Догана\Звільнення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): КЛІК
    00:26 - був перший постріл, та не було влучання у гравця, йому шкоди не завдали.
    01:42 - почав відкривати вогонь без причини по гравцям, які не завдавали йому загрози.
    02:50 - вбиває другу людину, яка не завдавала загрози, але вчиняла опір на постріли.
    03:35 - вбиває вже третю людину.
    04:03 - вбиває і мене, але так людину і не побачили на горизонті.
  5. Дата походження: 29.09.2023

Останнє редагування модератором:

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Вітаю шановний гравець

В попередній аналогічній скарзі я надав відповідь, після чого була на мене скарга, передивившись ваше відео нічого нового не побачив, не бачу сенсу дублювати скаргу керівництву так як Керівник та ГА вже відповіли в оскарженні.
Додаково гравець Ілюхачик Рошенко буде покараний на 120 хвилин за ДМ + ПГ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі