Деня Райский
rayskiy.?
- Реєстрування
- 1 Вер 2022
- Дописи
- 177
- Реакції
- 420
- Бали
- 66
Шановший гравець ви якщо правил серверу та форуму не знаєте, то цікавтись у людей або самі хоть інколи відкривайте і почитайте, Я впевнений ви для себе багато чого нового дізнаєтесь1.Нікнейм гравця: Антон Гаращенко
2.Особистий нікнейм: Деня Райский
3.Суть скарги: оффтоп в скарзі
4.Докази (скріншот/відео): Клац
5.Дата порушення: 30.09.2023
Переглянути вкладення 120798
Я це прочітав перед тим як написати дану скаргу, ви не Лідер?Шановший гравець ви якщо правил серверу та форуму не знаєте, то цікавтись у людей або самі хоть інколи відкривайте і почитайте, Я впевнений ви для себе багато чого нового дізнаєтесь
1.8 Лідер повинен реагувати на всі питання і скарги гравців або підлеглих
Заступник лідера має такі ж поводження що і ледер, донесу вам інформацію на майбутнє.Я это как раз прочитал, а вы не Лидер ?
В правилах такого положення нема )Заступник лідера має такі ж поводження що і ледер, донесу вам інформацію на майбутнє.
Якщо ви не знаєте, не означає що цього немає))В правилах такого положення нема )
а де написано в цьому пункті що ви повинні також відповідати на скарги на них ? таке написано тільки в положенні вище ☝?Якщо ви не знаєте, не означає що цього немає))
3. Обов'язки лідерів/заступників:
1. Лідер несе відповідальність за грубі порушення правил сервера всередині свого складу.
Я не збираюся пояснювати це людині яка погано орієнтується в правилах серверу та форуму.а де написано в цьому пункті що ви повинні також відповідати на скарги на них ? таке написано тільки в положенні вище ☝?