Розглянуто Антон Зинюк // ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Баксов

Новий гравець
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
13
Реакції
0
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Антон Зинюк
  2. Особистий нікнейм: Влад Баксов
  3. Суть скарги: Я їхав на своєму автомобілі, і в мене запаморочилося (замість "залагало"). Через це я врізався в автобус. Після того, як мені стало краще, я побачив, як Антон навмисно протаранив моє авто, пошкодивши його. Я вийшов з машини, щоб вияснити причину та вирішити ситуацію, але він мені не повірив і звинуватив в обмані (але це неправда!). Після чого в мене вирвалося слово "***********************************", за яке я був би готовий вибачитися, якби він полагодив моє авто і визнав свою неправоту. Цей гравець заговорив зі мною (це зафіксовано на фрапсі): перший запис (тайм-коди) з 0:00 до 8:38, другий запис - з 0:00 до 1:53. ДМ зафіксовано на 1:55. На жаль, мій мікрофон не записав звук, тому, якщо у цього гравця є відеозапис, прошу його надати його адміністрації, щоб вона мала можливість почути, що я говорив. Прошу адміністрацію розглянути скаргу. Також я надав повний відеозапис для кращого розуміння ситуації.
  4. Докази (скріншот/відео): перший другий
  5. Дата порушення: 07.02.2024

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,733
Реакції
561
Бали
253
Вітаю!
Гравець ID 18678 отримує наступне покарання: /jail 120 DM та /pmute 60 MG+розмова в ноці
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі