Відмовлено Антон Пейн / РП Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Пейн

Козак
Реєстрування
9 Гру 2022
Дописи
7
Реакції
5
Бали
3
Дитинстов.

Антон народився у місті Камінь-Каширський. Його тато працював в ДСНС 5 років я навчився мріяв бути як батько. У 6 років мене перевели до школи добре вчився і намагався отримати хороші оцінки. І ось 8 років я почав добре писати і вчиться батько пишався мною. У 12 років мене перевели до середньої школи. Я там почав займатися боксом та малювання малювання у мене не добре виходило ну батько мене підтримував завжди.В сімї нас було 5...

Юнацтво.

Поки Пейну було 15 його старший брат поїхав на заробітки і Пейн став відчувати себе дорослив і став творити шо йому зайде в голову, після того як приїхав старший брат почав його виховувати і давати люлей і Пейн став хорошою людиною і в нього появилося дуже багато друзів...Пейн підробляв ходив шукав роботу, далі він найшов роботу за яку дуже мало платили але Пейну треба були грош щоб надалі були кошти поступити в ДСНС.Вже мене у 15 років перевели до старшої школи я там навчався. Почалися іспити до вступу до ДСНС я почав до них готуватись я занадто переживав ну батько сказав заспокойся в тебе все вийде. І ось складання іспиту математики фізру українську мову всі предмети склав добре. Через 1 рік закінчив школу, отримав диплом. Далі Пейн пішов у студенське життя...

Студенське життя.

Після того Пейн пішов вчитися Абітурієнту - ГУ ДСНС України, Він дуже гарно вивчився,і також найшов собі роботу на даі щоб оплачувати інститут, і за того що Пейн гарно навчався його перевели на державну оплату, але як сталася війна він покинув інститу бо не було часу та він пішов до лав ЗСУ де гарно відслужував свому народу,далі він взяв відгул та далі продовжив навчатися, далі його старий друг покликав в ДСНС на Полковника він там сам був Генерал. Він пішов і його дуже гарно виходило Після того як Пейн звільнився з ДСНС за власним бажанням він знову повернувсяжо ЗСУ, дослужившись до звання Майора, він став старанно працювати, він був справедливим і вважав, що людей, які і так бідно живуть, треба карати меншою мірою, а людей, які багато про себе думають чи постійно беруть хабарі треба знищувати. Пізніше Пейна призначили його на посаду [Зам.Нач.ВП]. Так як був упевнений у ньому, трохи згодом він став правою рукою для Генерала.І ще через декілька тижнів Мій старший брат також служив в ЗСУ далі почалися іспит на Полковника ЗСУ і мій брат це зробив він став Полковником ЗСУ даже ніколи не міг подумати що так вийде, але Пейн не слухав свого старшого брата, і в них почалися сварки після того Пейн хотів звільнитися, але старший брат був розумніший заспокоїв мене поросив мене вибачення та я встався в ЗСУ...

Наші Дні.

Антон до цього дня працює в ЗСУ, через хорошу роботу його підвищили на Підполковника, у нього побільшало влади, тим самим він може робити більше правосуддя, після цього підвищив його на гарне звання, що -Би правосуддя було більше, Пейн може нагрубити, бити або зовсім убити підозрюваного, якщо вважатиме це за потрібне і переконається, що немає свідків і відео/аудіо фіксації. Пейн може перевищувати свої посадові обов'язки його вважатиме за необхідне, але ніколи не бере хабара, оскільки вважає це не справедливим, так само Пейн відмінно володіє зброєю, оскільки багато часу провів у навчанях і в практичній стрилянині там його багато чого навчили, завдяки цьому він може вести перестрілки дуже точно.Так як зараз проходить іспит на Генерала ДСНС Пейн хоче спробувати свої шанси, якщо в Пейна це вийде він покращить ДСНС, в нього там залишилися близкі друщі з якими він продовжує спілкуватися...

Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі