Розглянуто Анто Теннет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
24
Реакції
6
Бали
357
1. Ваш нікнейм та ID: Річард Овенс 6814831
2. Нікнейм адміністратора:Антон Теннет
3. Суть скарги:
Вітаю. Хочу оскаржити рішення а також посприяти якомусь покаранню данного адміністратора через некомпетентну роботу.
12/09/2026 я виїхав в патруль і почав переслідувати Ігоря Процика так як в нього був розшук, гравець разом з своїми друзями почав мене таранити і відкривати вогонь ПЕРШИМИ, після чого я почав оборонятися і пробувати вбити їх і затримати когось одного, гравець таранив мене я в відповідь стріляв після чого мені прилітає деморган за порушення які були абсолютно дзеркальні тобто які примінялися в мою сторону.
Розберемо кожен пункт який я "порушив"
6.2 DM я вбив одного гравця який по мені стріляв, хіюа це не ІС причина?
6.3.3 навмисний таран - це називаєтся затримання злочинця, хоча можливо на думку адміністратора я маю ввічливо попросити вийти з авто коли по мені тулить 4 людини бо це ж його друг
6.4 DM Car- таке ж як і за ДМ
6.50 вогонь з водійського - я стіляв в накаті (можливо не завжди бо в таких ситуаціях інколи можна забути) але як я мав стріляти по ньому якщо збоку 3 його друга мене тулить, а ще уточню що є виключення з цього правила яке дозволяє стріляти якщо злочинець за яким іде погоня сидить в машині і їде.
Також після того як я викликав Антона для того щоб запитати на чому базувалося його рішення він мене замутив за "Обговорення дій адміністратора"
також хочу зауважити що жоден з людей які по мені стріляли і робили те все що присудили мені не був покараний.
Я б хотів щоб також звернули увагу на порушення людей за якими я вів погону і які по мені стріляли.Дякую
таймкоди
00:05 перший таран
00:18 другий таран+ ще одна машина+ стрільба його друзів
00:31 третій таран
00:40 четвертий таран
02:25 таран від його друзів
02:47 його друзі стріляють по мені хоча я їх не чіпав
03:05 той самий "DM" без ІС причини
03:26 отримання деморгану
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення:12/09/2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,178
Реакції
595
Бали
409
Вітаю Шановний гравець
На відеодоказі зазначено, що гравці вчинили цілеспрямовані спроби зашкодити життю працівнику СБУ під час несення служби
Але ваш відеодоказ не містить початку, або не докінця розкриває інцидент.
ІС причини відкрити вогонь наявні на відеодоказі.
Вам буде виплачена компенсація від адміністратора за покарання та проведена бесіда, щодо покарань та їх доцільності.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі