Олександр Томасино
Шановний гравець
- Реєстрування
- 28 Гру 2023
- Дописи
- 68
- Реакції
- 37
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Олексій Безсонов
- Особистий нікнейм: Оликсандр Корнієнко
- Суть скарги:Здраствуйте,Пан Олексій та Ярик,мене було заблоковано за "порушення правил мультиакаунта" І хочу спробувати оскаржити бан,на моїй основі я не так часто порушував і критичні порушення теж не отримував за винятком зараз,Я зайшов на свій давній твінк (зареєстрований 17 грудня 2023 року) і зайшов у клан,і хотів трохи відволіктися від державних структур та спробувати себе в кланах,я почитав правила мультиаккаунта і зайшов у клан,почав грабувати ВЧ (та мене посадили в деморган за порушеня правил нападу на ВЧ(2.1),але держ.службовців я не чіпав!Я подав на Генерала СБУ К,так як був заступником і хотів спробувати пройти обдзвон, я заходжу в дискорд до моїх працівників і кажуть я отримав блокування, скріншот наданий нижче. далі спробувати займати Лідерки/Заступник.До вступу в клан я перечитавши правила "Аккаунта",І у мене був на сервері тільки Твінк,І моя Основа,якщо було більше акаунтів, то пробачу пробачення і видаліть будь ласка їх крім Твінка та Основи,я отримав на твінці Деморган за Порушення правил нападу на ВЧ (2.1). І все, не серйозне порушення!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 19.02.2024
Останнє редагування: