RandomNick
Старина
- Реєстрування
- 5 Вер 2023
- Дописи
- 72
- Реакції
- 67
- Бали
- 23
Я, громадянин Артемій Медвідь Північної України, користуючись своїми правами подаю позовну заяву/апеляційну скаргу до Верховного Суду на Ольга Вишньовськавсі і Влад Музика відомі його дані пояснюючи всю ситуацію, а також додаючи всі необхідні суду докази. Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію, розкриваючи факт правопорушення та висунувши вимоги:Добрий день Суд Вчера був Прийшов Сітуація Працівник СБУ мне зупенил без Причіни тамйкод 0:17 - 0:25 ее на перші фрапсі Назва Доказ 1 там все і плюс він був Сержант СБУ сам Був У Патрулі тамйкод 0:38 Плюс не паказує посвідчення тамйкод 1:09-1:13 Плюс Порушил Працівник айди 75107 Субординацію тамйкод 1:31 і Плюс він Говоре я получу штраф який без Причіни тамйкод 1:49-1:59 це Доказ #1 Потім він Цілеця на мне тамйкод 0:02-0:19 Доказ#2 Потім він Затримує мне без Причіни тамйкод 0:01-0:09 потім він скаже що порушул Статтю тамйкод 0:18-0:20 Потім Підполконик Назар Флуррі без Причіни тамйкод 0:30-0:31 це Доказ #3 Плюс На Доказі #4 Там Відно Що Підполконик Назар Флуррі мне Клівитал мне що я працю с Бандитоми але не не працю с бандитамм тамйкод 0:30-0:33 Потім Сержант мне віняє що Агент Рашки таймкод 0:36-0:38 Він Каже що без приказу він плюс цілясь на автомобить що він мні прикажуєт мні тамйкод 4:07-4:14 Я Ему Кажу тамйкод 4:33 скажите П.Працівник Мерій Дніпра 4:55-5:18 Потім він сказал мне звільнити тайком код 7:45 це Доказ #4 потім Сказала Войс Лідер тамйкод 0:00-0:03 Потім Вона ілі Заступники мне Звільна без Причіни і плюс дала Догану фото ее і плюс коли я говорю тамйкод 0:11- 0:21 потім вона кричить як недикватна жінка і лідер 0:34-0:35 вона матюкається войсі потім я скажу тамйкод 0:43-0:49 І вона Каже Ага це підтверджує свої слова про слів гравця 0:48-0:49 тамйкод 1:10-1:31 вона без Причіни почала сніятися над мною І Каже Заступник Міша Вишньовський тамйкод 02:03 І Плюс він мне перкідує без Причіни другий войс 3:01-3:05. Прошу Снять Лідера за Слів Гравця і Разібраца с СБУ Працівник СБУ Влад Музика Порушул 297 Статтю ККУ.
ч 1 ст. 129 Кримінального кодексу України погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози, карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.
Стаття 151.1 часть
Наклеп, тобто поширення завідомо неправдивих вигадок, що ганьблять іншу особу, карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.
1. Ксерокопію вашого паспорта: 2. Докази: правопорушення:
.
.
.
.
.
. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/maкcим-kacьянoвич-Негоден-С-Рішенням.222849/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-СБУ-і-Догана-без-Причіни.222799/#post-928707.
3. Список свідків (якщо вони є):Назар Флуррі П.Чижик Заступник. Мерій Дніпра
4. Номер телефону, пошта (( discord )):Medvid04
Дата подання заяви:26.10.2024
Підпис позивача:by.Medvid
ч 1 ст. 129 Кримінального кодексу України погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози, карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.
Стаття 151.1 часть
Наклеп, тобто поширення завідомо неправдивих вигадок, що ганьблять іншу особу, карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.
1. Ксерокопію вашого паспорта: 2. Докази: правопорушення:
3. Список свідків (якщо вони є):Назар Флуррі П.Чижик Заступник. Мерій Дніпра
4. Номер телефону, пошта (( discord )):Medvid04
Дата подання заяви:26.10.2024
Підпис позивача:by.Medvid