- Реєстрування
- 18 Лип 2022
- Дописи
- 667
- Реакції
- 460
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Микола Шевчук 560
- Суть скарги:
- Шановна адміністраціє,
Дякую за розгляд моєї скарги та застосування покарання у вигляді бана шахрая на 14 днів. Проте хочу подати апеляцію щодо питання компенсації та реалізації пункту 6.42.3 правил сервера. Під час шахрайства особа, яка мене обдурила, виглядала як новачок — у нього був високий ID, відсутній скін, та загалом він справляв враження нового гравця. Це може свідчити про використання "твінк"-акаунту виключно з метою шахрайства. Є припущення, що після обману кошти були переведені на основний акаунт, а заблоковано було лише цей фейковий акаунт.
Згідно з пунктом 6.42.3:
"NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом.
Примітка: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає, але є на твінк-акаунті — його буде обнулено."
У моєму випадку:
Шахрайство підтверджено.
Покарання у вигляді бану застосовано.
Але компенсацію відмовлено через "відсутність коштів", при цьому не перевірено (або не повідомлено), чи були ці кошти переказані на інші акаунти.
Прошу:
1. Перевірити пов'язані акаунти шахрая на наявність переказу коштів.
2. Реалізувати повну конфіскацію майна відповідно до правил.
3. Надати мені відповідь із поясненням, чому пункт 6.42.3 досі не реалізовано у повному обсязі. (Справа в тім, що мені не грають роль цих 5 мільйонів, але факт у тому що вчора я 5 годин працював на теплицях і заробляв ці кошти на мотоблок, але тут таке, мені не важко відбити ці гроші депозитом чи ще щось але прикол в тому що цей гравець перекинув гроші на основу і далі цим займається, через 2 тижні буде розбан і він далі буде обманювати
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга відповідь на скаргу
- Дата походження: 19.07.2025