Розглянуто Апеляція // Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
667
Реакції
460
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Микола Шевчук 560
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністраціє,

Дякую за розгляд моєї скарги та застосування покарання у вигляді бана шахрая на 14 днів. Проте хочу подати апеляцію щодо питання компенсації та реалізації пункту 6.42.3 правил сервера. Під час шахрайства особа, яка мене обдурила, виглядала як новачок — у нього був високий ID, відсутній скін, та загалом він справляв враження нового гравця. Це може свідчити про використання "твінк"-акаунту виключно з метою шахрайства. Є припущення, що після обману кошти були переведені на основний акаунт, а заблоковано було лише цей фейковий акаунт.
    Згідно з пунктом 6.42.3:
    "NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом.
    Примітка: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає, але є на твінк-акаунті — його буде обнулено."

У моєму випадку:
    Шахрайство підтверджено.
    Покарання у вигляді бану застосовано.
    Але компенсацію відмовлено через "відсутність коштів", при цьому не перевірено (або не повідомлено), чи були ці кошти переказані на інші акаунти.

Прошу:
    1. Перевірити пов'язані акаунти шахрая на наявність переказу коштів.
    2. Реалізувати повну конфіскацію майна відповідно до правил.
    3. Надати мені відповідь із поясненням, чому пункт 6.42.3 досі не реалізовано у повному обсязі. (Справа в тім, що мені не грають роль цих 5 мільйонів, але факт у тому що вчора я 5 годин працював на теплицях і заробляв ці кошти на мотоблок, але тут таке, мені не важко відбити ці гроші депозитом чи ще щось але прикол в тому що цей гравець перекинув гроші на основу і далі цим займається, через 2 тижні буде розбан і він далі буде обманювати

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга відповідь на скаргу
  6. Дата походження: 19.07.2025

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

При розгляді вашої скарги було перевірено всі деталі
(в шахрая немає інших акаунтів)

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі