Розглянуто Апеляція //Серго Голд//Олег Галицький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кабачок

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
67
Реакції
45
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Саша Кабачок
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Косик
3. Суть скарги: Доброго дня.
Прошу переглянути рішення щодо мого покарання за пунктом 7.7.
Я не мав наміру вводити адміністрацію в оману чи підробляти докази. Відео, яке було надано мною як доказ, не редагувалося, не монтувалося та не обрізалося з метою приховати будь-які обставини. Запис був зроблений з мого ракурсу, і працівник, який знаходився збоку від радара, просто не потрапив у кадр.
Моя скарга була подана добросовісно, оскільки на відеозаписі я не бачив працівника біля радара та вважав, що він покинув своє місце. Намірів обманути адміністрацію або отримати покарання для іншого гравця неправдивим шляхом я не мав.
Прошу врахувати відсутність умислу на обман та переглянути видане мені покарання.
Дякую за розгляд апеляції.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Діма-Азов-поршення.412116/#post-1634102
5. Дата порушення:14.06.26

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,683
Реакції
1,298
Бали
253
Вітаю, на ваших доказах чітко видно, як ви відвели камеру в сторону "Сільпо", тому що працівник НПУ перебував позаду вас, тобто не покидав місце радара. Також видно, що відеозапис був обрізаний або фрапс був вимкнений саме в той момент, коли працівник підбіг до радара та забрав його.
Також ваші слова: "Моя скарга була подана добросовісно, оскільки на відеозаписі я не бачив працівника біля радара та вважав..." свідчать про спробу введення адміністрації в оману, оскільки в особистому спілкуванні в Discord ви повідомили мені, що бачили цього працівника, який перебував позаду вас.
Крім того, на відеозаписі працівника НПУ видно, як ви вели з ним бесіду, а згодом, дочекавшись моменту, коли працівник проводив затримання, розпочали відеозапис з метою подальшої подачі скарги на форум. Також хочу звернути увагу, що на перший раз блокування по причині 7.7, покарання було зменшено до 14 днів.
Очікуємо відповіді керівництва.

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
559
Реакції
346
Бали
123
Вітаю.
Адміністратор повністю надав роз'яснення згідно вашого порушення, а також зменшив термін покарання.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі