Розглянуто Апеляція або видалення акаунта (на росуд Адміністрації) ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Львівський

Отаман
Реєстрування
23 Січ 2026
Дописи
26
Реакції
34
Бали
18
1. Ваш нікнейм:Жан Борщук 206067 Алінка Паутинка 224655
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація!

Звертаюся до вас з проханням переглянути блокування мого акаунта Жан Борщук (Основа). Алінка Паутинка після створення акаунта сервер заблокував зразу за 24 години. і аж протягом пару місяців мені Сергій Пасечник Блокує основу .

Хочу щиро вибачитися за допущене порушення. На той момент я оступився та, на жаль, не до кінця усвідомлював, що за використання твінк-акаунтів передбачене суворе покарання. У результаті цього отримав блокування одразу на обох акаунтах терміном понад 6000 днів.

Станом на сьогодні вже минув більше ніж рік з моменту мого перебування в блокуванні на 01 сервері. За цей час я усвідомив свою помилку та запевняю, що надалі готовий дотримуватися всіх правил проєкту без жодних порушень.

Прошу вас, за можливості, розглянути варіант розблокування основного акаунта Жан Борщук та надати мені другий шанс.

У разі якщо розблокування неможливе, прошу альтернативно видалити мої акаунти з 01 сервера, скріншоти яких я надавав раніше.

Сподіваюся на ваше розуміння та лояльність. Буду дуже вдячний за будь-яке рішення.

З повагою,
Гравець
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео) https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Не-дали-бан-за-оск-адмінів.331485/

Вкладення

• Знімок екрана 2026-01-23 123129.png
    Знімок екрана 2026-01-23 123129.png
    337.6 Кб · Перегляди: 38
  • Знімок екрана 2026-01-23 123704.png
    Знімок екрана 2026-01-23 123704.png
    373.4 Кб · Перегляди: 42
Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Вам буде надано можливість продовжити гру на ігровому обліковому записі Жан Борщук 206067. Проте враховуйте, що будь-які порушення матимуть суворе покарання без можливості його оскарження.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі