Відмовлено Апеляція бана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Серега Фантом

Новий гравець
Реєстрування
11 Лип 2025
Дописи
2
Реакції
2
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Мамаєв
  2. Особистий нікнейм:Сергій Фантом
  3. Суть скарги:
Хочу оскаржити бан терміном на 15 днів, який мені видали за DM на зльоті вілли приблизно за 40 хвилин до початку слету.

Відповідно до пункту правил 1.8:
Заборонений будь-який вид DM (DeathMatch) більше ніж за 10 хвилин до зльоту та після зльоту. | Розцінюється як DM згідно з правилами UKRAINE GTA.

Я дійсно почав стріляти гравців раніше допустимого часу, визнаю свою провину. Але згідно з вищезгаданим правилом, порушення починається тільки в межах понад 10 хвилин до зльоту, тобто за 40 хвилин, це ще не зліт, а отже не підпадає під дію цього пункту правил.

У зв’язку з цим вважаю, що покарання було видано неправомірно або надто суворо. Хочу також звернути увагу, що в мене не було порушень протягом тривалого часу, і прошу врахувати це під час перегляду справи.​
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клик
  2. Дата походження: 10.07

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Вам було призначено покарання відповідно до пункту 1.9 правил щодо ловлі майна. Цей пункт не передбачає вбивства як протягом 10 хвилин до зльоту, так і раніше.
1.9. Заборонено "MDM" (масовий DM, завдання шкоди / вбивство трьох та більше гравців). | Бан на 10-20 днів та конфіскація майна, яке злітало
Ви вбили п’ятьох гравців, у зв’язку з чим отримали покарання за MDM.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі