Відмовлено Апеляція бану Т-307

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Женя Любченко

Новий гравець
Реєстрування
13 Чер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Женя Любченкр
2. Нікнейм адміністратора: @Адам Квенті
3. Суть скарги: Вітаю Шановна адміністрація.
Хочу зробити апеляцію на моє покарання (бан), та внести своє пояснення згідно даної ситуації яка відбулась.
12.06.2026р. з гравцем Костя Сварщик в нас була домовленість, я продавав автомобіль Ауді RS 7 чорно-червону за 20кк по мінімальній ціні системи, але з Костьой Сварщиком ми домовились що я 5кк йому поверну на карту. Пройшла сделка і я випадково, чисто випадково перевів Кості не 5кк а 50к. Потім я замітив свою помилку та побіг на вихід з БУ ринка до банкомата що б докласти кошти які не вистачило для повної передачі і виконання умов сделки.
Так як я на даний час мешкаю в Харківській обл та в зв'язку з бойовими діями у нас вимикають світло, я не зміг вчасно і відразу віддати кошти так як черговий раз вимкнули світло. На наступний день я його побачив на бу ринку та ми з ним в грі досовились про повернення коштів вечером після 20 години. Але в 16-17 годин адміністратором було винесене покарання в виді бану на 20 днів. Адміністратор @Адам Квенті.
Я Костю Сварщика просив і пояснював ситуацію, але він кинув скаргу на форум подумавши що я шахрай, і по домовленості я не зміг повернути кошти після 20 години як ми домовлялись бо вже получив бан.
Прошу Вас Шановна адміністрація розібратись в даному випадку та дати мені можливість повернути кошти гравцю Костя Сварщмк та зняти моє покарання.

Вкладення

• Screenshot_20260614_161705_Chrome.jpg
    Screenshot_20260614_161705_Chrome.jpg
    570.4 Кб · Перегляди: 9
Останнє редагування:

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
415
Реакції
201
Бали
103
Вітаю!

Адміністратор виніс такий вердикт через те, що ви покинули гравця, з яким мали домовленість, не повідомивши його про свої наміри. Також ви самостійно вийшли з гри, не завершивши взаємодію належним чином.

Після розгляду ситуації порушень у діях адміністратора не виявлено.
В оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі