Розглянуто Апеляція для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
219
Реакції
175
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Артем Андерсон
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Морріс
3. Суть скарги: Вітаю, мене забанили я вважаю просто так по двом причинам, опишу подробності, я списався з людиною у діскорді ми говорили на рахунок обміну а мені він мені запропонував обміняти віллу на азс, я сумнівався і думав, адже АЗС коштує майже в двічі дорожче, ми поговорили в дс і я приїхав на віллу, прошу звернути особливу увагу, в діскорді людина була зовсім не та що у грі, по імені і активності грав хтось другий який не має відношення до цього. ми в хаті поговорили трохи, я стояв думав, Ярик написав якийсь не повноцінний договір, цитую: "Я тобі продаю хату за мінку а ти мені азс за мінку" я нічого не зрозумів адже не було ніяких подробиць типу номер вілли і АЗС, я сказав ми про це в діскорді говорили, також прошу звернути увагу що на договір я ніде не согласився. я писав просто що ми говорили в діскорді і ходив думав шо робити, хотів написати шоб він запропонував доплату, і тут він мені продає будинок за мінімалку, не зрозумівши нічого я купив будинок і все. Моє прохання, я сказав все що було, тому я ввжаю що бан видали без підставно. Хоча ні на які умови я не соглашався. А навіть у дскорді будь який договір не приймається.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 8 число проді

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
219
Реакції
175
Бали
88
і хочу доповнити, під фразою "Ну так, як в дс" це я не согласився на умови, у просто написав типу, "ну як в дс" можливо адмін який розглянув не так поняв

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Розглянувши вашоу скаргу виношу вердикт, що:
Покарання було видано вірно, оскільки гравець просиував з вами РП договір, що відповіднно вже мало під собою мету обміну/купівлі/продажу. Як зазначено у правилі:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

А саме частина правил: "здійснювати спроби ловлі на неуважності" заборонено. Відповідно на сонові цього вам видали покарання у вигляді блокування акаунту на 30 днів та конфіскацію отриманого майна. Також для РП договору не потрібно прописувати номера майна тощо.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі