Відмовлено Апеляція на бан / Прохання переглянути покарання + Я хороший гравець)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
17
Реакції
5
Бали
8
1. Гречаний Макарон

2. Денис Нікіфоренко

3. Після зльоту гаражів у Харкові між гравцями почалися перестрілки та конфлікти. Я відкрив вогонь лише у відповідь по тих гравцях, які стріляли по мені. На наданому відеозаписі видно не більше двох моїх убивств, що, на мою думку, не підпадає під масовий DM.
Також хочу звернути увагу, що у скарзі не був показаний повний запис ситуації. До початку фрагмента на відео гравець Домінікана Дайсі вже била мене і почався повний хаус. Це можна помітити за її залишком HP та броні що вона тоже попала пiд роздачу вiд iнший гравцiв. Після того як я її вбив, з її боку почалися образи, що також стосується даного конфлікту.На відео можна побачити й інші сутички між гравцями, а також образи та провокації в мій бік. Прошу врахувати всі обставини ситуації, включно з можливою провокацією, переглянути покарання та розглянути можливість розбану або скорочення терміну бану.

4. Усі додаткові матеріали, пояснення та відкат від Домінікани Дайсі готовий надати в особисті повідомлення вiдкат з могєї точки зору. + Адмiни 100% мали б бути на зльотi

5. Дата порушення: 29.06.26 21:02 Бан: 30.06.26 11:40

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,672
Реакції
557
Бали
253
Вітаю.

Покарання було видано вірно та оскарженню не підлягає. Згідно з наданими відео-доказами , ви вбили 5 гравців менш ніж за хвилину з метою отримання переваги під час зльоту гаража.

Щодо вашого зауваження стосовно контролю зльотів адміністрацією: адміністрація здійснює нагляд за такими подіями за наявності достатньої кількості адміністраторів у мережі та за відсутності великої кількості звернень у репорті. Пріоритетом для адміністрації завжди залишається опрацювання репортів гравців.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі