Відмовлено Апеляція на бан / Прохання переглянути покарання + Я хороший гравець)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
17
Реакції
5
Бали
8
1. Гречаний Макарон

2. Денис Нікіфоренко

3. Після зльоту гаражів у Харкові між гравцями почалися перестрілки та конфлікти. Я відкрив вогонь лише у відповідь по тих гравцях, які стріляли по мені. На наданому відеозаписі видно не більше двох моїх убивств, що, на мою думку, не підпадає під масовий DM.
Також хочу звернути увагу, що у скарзі не був показаний повний запис ситуації. До початку фрагмента на відео гравець Домінікана Дайсі вже била мене і почався повний хаус. Це можна помітити за її залишком HP та броні що вона тоже попала пiд роздачу вiд iнший гравцiв. Після того як я її вбив, з її боку почалися образи, що також стосується даного конфлікту.На відео можна побачити й інші сутички між гравцями, а також образи та провокації в мій бік. Прошу врахувати всі обставини ситуації, включно з можливою провокацією, переглянути покарання та розглянути можливість розбану або скорочення терміну бану. Це все було пiсля зльоту!

4. Усі додаткові матеріали, пояснення та відкат від Домінікани Дайсі готовий надати в особисті повідомлення вiдкат з моєї точки зору. + Адмiни 100% мали б бути на зльотi
5. Дата порушення: 29.06.26 21:02 Бан: 30.06.26 11:40

Вимога, обовязково подивитися мiї вiдкат в дс!!!

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,626
Бали
253
Вітаю
Покарання видано вірно, якщо у вас є відео доказ ви можете так само подати скаргу на форум на відповідних гравців.

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі