Вася Поліщук
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Лип 2025
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Нікнейм адміністратора: [Олександер Хубчик]
Особистий нікнейм: [Вася Поліщук]
Суть скарги:
Отримав бан на 7 днів за вихід під час переслідування поліцією.
Хочу пояснити обставини, оскільки вихід із гри не був навмисним:
1. Під час першого переслідування раптово пропало світло, комп’ютер вимкнувся, і я втратив підключення до сервера.
2. Наступного разу гра вилетіла, і я не зміг повернутися миттєво.
Розумію, що з боку адміністрації це могло виглядати як спроба уникнути відповідальності, але жодного наміру порушувати правила не було.
Я поважаю правила сервера та надалі у разі подібних проблем буду одразу повідомляти про це на форумі чи в техпідтримку, щоб уникнути непорозумінь.
Прошу переглянути моє покарання та розглянути можливість його зняття або скорочення, адже ситуація була викликана технічними проблемами, що не залежали від мене.
Особистий нікнейм: [Вася Поліщук]
Суть скарги:
Отримав бан на 7 днів за вихід під час переслідування поліцією.
Хочу пояснити обставини, оскільки вихід із гри не був навмисним:
1. Під час першого переслідування раптово пропало світло, комп’ютер вимкнувся, і я втратив підключення до сервера.
2. Наступного разу гра вилетіла, і я не зміг повернутися миттєво.
Розумію, що з боку адміністрації це могло виглядати як спроба уникнути відповідальності, але жодного наміру порушувати правила не було.
Я поважаю правила сервера та надалі у разі подібних проблем буду одразу повідомляти про це на форумі чи в техпідтримку, щоб уникнути непорозумінь.
Прошу переглянути моє покарання та розглянути можливість його зняття або скорочення, адже ситуація була викликана технічними проблемами, що не залежали від мене.