Розглянуто Апеляція на блокування Discord

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
1. Discord сервер(-и): 01-02-03-04-05-06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): невідомо
3. Ваш особистий нікнейм у Discord smert_7777
4. Суть звернення:

Шановний Олег Галицький,

Звертаюся до вас щодо мого блокування в Discord через звинувачення в махінаціях із Battle Pass.

Я писав, що хочу купити Battle Pass за вашу ціну і питав, чи можливо, щоб мені його подарували, а я компенсую цю суму. Це був просто спосіб домовитися про покупку, а не махінації чи порушення.

Після того, як у проєкті з’явилась кнопка “Подарувати Battle Pass”, така практика стала звичайною серед гравців — багато хто домовляється про подарунки з компенсацією.

Хочу підкреслити, що жодного передачі Battle Pass або незаконних угод з моєї сторони не було.

Рішення старшого адміністратора Миколи Ткача базувалося на припущенні про схему "я — батл пас, ви — гроші", але це не зовсім так.

Прошу переглянути ситуацію, зняти блокування або замінити його на попередження, щоб я міг і далі грати і брати участь у спільноті.

Дякую за увагу до мого звернення та сподіваюся на справедливий розгляд.
5. Докази (скріншоти/відео):
1000028370.jpg

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Вітаю!

Приносимо вибачення за тривалий розгляд Вашого звернення.

Ми уважно розглянули ситуацію.

Враховуючи, що порушення було допущене вперше, Ваш акаунт у Discord буде розблоковано. Проте звертаємо увагу, що подібні дії в майбутньому розглядатимуться як порушення правил без можливості оскарження.

Battle Pass не є умовною річчю, яку дозволено продавати — це вважається махінацією, що суперечить правилам Discord-сервера.

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі