Лоренс Дракс
Draks
- Реєстрування
- 9 Тра 2026
- Дописи
- 22
- Реакції
- 6
- Бали
- 8
- Ваш нікнейм: Лоуренс Дракс 61219
- Нікнейм адміністратора: -
- Суть скарги: Шановна адміністраціє!
Прошу ще раз переглянути рішення щодо видалення мого акаунта на сервері 01 та розблокування серійного номера.
Хочу звернути увагу на те, що використання стороннього програмного забезпечення дійсно мало місце, однак це відбувалося виключно на сервері 07. Я використовував його лише для автоматизації фарму на роботі панелей, без будь-якого впливу на PvP, інших гравців чи економіку сервера. Я повністю визнаю свою помилку, не намагаюся її виправдати й щиро шкодую про свій вчинок.
Саме тому для мене залишається незрозумілим, чому акаунт на сервері 07 досі існує (лише заблокований), а акаунт на сервері 01 був повністю видалений та навіть зник з особистого кабінету.
На сервері 01 у мене було понад 4000 годин гри, велика кількість донату, майно загальною вартістю приблизно 350 мільйонів, багаторічний прогрес. Я грав ще з часівп оновлення 1.2, пам'ятаю стару карту, старі локації, активно брав участь у житті сервера та неодноразово займав керівні посади. Для мене цей акаунт має не лише матеріальну, а й велику особисту цінність.
На цей момент я перебуваю в бані вже понад три місяці. Під час амністії я також сподівався на перегляд покарання, однак розблокування так і не отримав.
Я не прошу залишити моє порушення без покарання. Я лише прошу врахувати всі обставини, мій багаторічний внесок у проєкт, те, що порушення було пов'язане лише із сервером 07, а також той факт, що акаунт на 07 не був видалений, тоді як акаунт на 01 було повністю втрачено.
Щиро прошу повернути акаунт на сервері 01, відновити доступ до нього та розблокувати мій серійний номер, щоб я мав можливість знову грати на проєкті. Це буде для мене шанс виправити свою помилку та довести, що подібне більше ніколи не повториться.
Обіцяю надалі безумовно дотримуватися всіх правил проєкту та більше ніколи не використовувати стороннє програмне забезпечення.
Дякую за приділений час та сподіваюся на справедливий перегляд мого звернення.
5.Дата порушення: 15.07.2026